۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۸۲۹۰۸۴
نماینده ولی فقیه در کاشان:

هم‌افزایی در خدمات گروه‌های جهادی در کاشان ارتقاء پیدا کند

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی
کاشان- با تأکید بر لزوم تقویت هم‌افزایی میان گروه‌های جهادی، خاطرنشان کرد: خدمات ارائه‌شده در منطقه باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که از موازی‌کاری پرهیز شده و توزیع خدمات میان نیازمندان با دغدغه کمتر و بهره‌وری بیشتری صورت پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در دیدار با اعضای گروه جهادی شهید حججی کاشان، ضمن قدردانی از اقدامات این مجموعه، فعالیت‌های جهادی را مصداق بارز «سارعوا الی مغفرة» دانست و بر اهمیت اخلاص به عنوان شرط اصلی توشه اخروی در این مسیر تأکید کرد.

وی با استناد به آیه «تعاونوا علی البر و التقوی»، امور جهادی را توشه‌ای ارزشمند برای آخرت خواند و افزود: لازم است جهادگران علاوه بر خدمت‌رسانی، امور تقوا را نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند تا از آسیب‌ها مصون بمانند و رسانه‌ها نیز می‌توانند در بازتاب این فعالیت‌ها و جذب کمک‌های بیشتر تأثیرگذار باشند.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به اهمیت نقش‌آفرینی رسانه در جذب مشارکت‌های مردمی تأکید کرد: برای جذب کمک خیران، باید فراتر از تحریک احساسات، به مرحله اقناع اندیشه نیز برسیم؛ لذا به تصویر کشیدن هنرمندانه اقدامات جهادی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در پایان با تأکید بر لزوم تقویت هم‌افزایی میان گروه‌های جهادی، خاطرنشان کرد: خدمات ارائه‌شده در منطقه باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که از موازی‌کاری پرهیز شده و توزیع خدمات میان نیازمندان با دغدغه کمتر و بهره‌وری بیشتری صورت پذیرد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک‌آبادی

ارسال نظرات
captcha