۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷
کد خبر: ۸۲۹۱۰۶
مدیرعامل خبرگزاری رسا در دیدار با خانواده شهید عباس اسدی:

شهدا پس از شهادت نیز راهگشای مسیر حق هستند

حجت الاسلام محققی
حجت‌الاسلام محققی در دیدار با خانواده شهید عباس اسدی، با استناد به آیات و روایات مقام شهید را فراتر از مرگ جسمانی دانست و تصریح کرد: شهدا با نائل شدن به مقام شفاعت، حتی در عالم برزخ نیز پشتیبان و راهگشای خانواده و جامعه خود باقی می‌مانند.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدمهدی محققی، مدیرعامل خبرگزاری رسا، به همراه جمعی از مسئولان و کارکنان این خبرگزاری، به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور در منزل شهید سرگرد عباس اسدی، با خانواده این شهید والامقام مدافع وطن دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام محققی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، با اشاره به آیه شریفه « وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ» اظهار داشت: خداوند متعال درباره کسانی که در راه او به شهادت رسیده‌اند، می‌فرماید آنان را مرده نپندارید؛ بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.

شهدا حتی پس از شهادت در مسیر اهداف خود حرکت می‌کنند

وی با اشاره به تفسیر علما و بزرگان از این آیه شریفه افزود: خداوند متعال برای شهید مقامی قرار می‌دهد که اهدافی را که در دنیا با جسم و روح خود دنبال می‌کرد، در عالم برزخ نیز دنبال کند؛ بلکه محدودیت‌هایی که در دنیا بر او عارض بوده، در آن جهان برداشته می‌شود.

مدیرعامل خبرگزاری رسا خاطرنشان کرد: خانواده شهدا خاطرات فراوانی از حضور و اثرگذاری شهید در زندگی خود دارند و مادران، پدران، همسران، فرزندان، خواهران و برادران شهدا از مواردی سخن می‌گویند که حضور شهید برای آنان راهگشا بوده است.

وی با اشاره به خاطراتی که از شهید حسن تهرانی مقدم نقل شده است، گفت: از برادر این شهید نقل شده که شهید تهرانی مقدم در خواب گفته بود که پیروزی در یکی از محورهای مقاومت کار ما بود.

شهید عباس اسدی؛ شهیدی برای امنیت و اقتدار

حجت‌الاسلام محققی با گرامیداشت یاد شهید سرگرد عباس اسدی و تجلیل از رشادت ها و مجاهدت های ایشان در دفاع از امنیت میهن اسلامی، تصریح کرد: این شهید بزرگوار جان خود را با باور قلبی و اخلاص در راه خدا تقدیم کرد و در مسیر دفاع از نظام، حفظ امنیت، اقتدار، امید و پویایی جامعه توسط عوامل آمریکایی صهیونی به شهادت رسید.

وی افزود: ما مرهون این شهدا هستیم و شهید عباس اسدی از مصادیق کسانی است که جان خود را در راه خدا فدا کرد.

مدیرعامل خبرگزاری رسا با اشاره به مقام شهادت اظهار داشت: پیامبر اکرم صل الله و علیه وآله فرمودند «أشرَفُ المَوتِ قَتلُ الشهادَةِ»؛ شریف‌ترین مرگ، کشته شدن به شهادت است.

وی مقام شفاعت را از دیگر مقامات شهدا دانست و گفت: خداوند متعال متناسب با درجه شهید، مقام شفاعت را به او عطا می‌کند و شهید می‌تواند از اقوام، نزدیکان، همسایگان، دوستان و رفقا تا جمعیت‌های بسیار زیادی را در روز قیامت شفاعت کند.

از شهیدان مقاومت تا شهدای جنگ رسانه‌ای

حجت‌الاسلام محققی با اشاره به سالروز عملیات طوفان‌الاقصی اظهار داشت: عبارت رهبر عظیم الشان شهید (ره) درباره طوفان‌الاقصی، شکست غیرقابل‌ ترمیم رژیم صهیونی از لحاظ نظامی و اطلاعاتی بود. ما امروزشهدایی را که در عملیات غرورآفرین طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر و پس از آن در غزه توسط رژیم سفاک صهیونی به شهادت رسیدند، یاد می‌کنیم، ایثارگری و جانفشانی آنان را ارج می نهیم و نسبت به آنان حق شناسی می کنیم.

مدیرعامل خبرگزاری رسا در بخش پایانی سخنان خود با درخواست دعا از خانواده شهید عباس اسدی گفت: از شما، درخواست داریم جمع ما را بعد از نمازهایتان دعا کنید تا خداوند در مسیری که همکاران رسانه ای گام گذاشته‌اند، توفیق دهد.

وی با تأکید بر اهمیت مأموریت رسانه‌ای خبرگزاری رسا خاطرنشان کرد: رسانه های داخلی با امپراتوری بزرگ جهانی صهیونیسم روبه‌رو و سربازان صف اول این نبرد رسانه‌ای هستند.

ارسال نظرات
captcha