۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۸۲۹۳۰۹
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد؛

اجرای سراسری سامانه ضمانت الکترونیک تا پایان مهرماه

سخنگوی قوه قضائیه
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سهم بالای بازداشت‌های ناشی از ناتوانی در معرفی کفیل یا تأمین وثیقه گفت: ۴۰ درصد این افراد کمتر از ۱۰ روز بعد آزاد می‌شدند.

به گزارش گروه حقوق خبرگزاری رسا، سخنگوی قوه قضاییه با تشریح جزئیات اجرای سامانه ضمانت الکترونیک گفت: ۸۰ درصد بازداشتی‌ها ناشی از ناتوانی در معرفی کفیل یا تأمین وثیقه بود و ۴۰ درصد این افراد نیز زیر ۱۰ روز آزاد می‌شدند.

وی افزود: سامانه ضمانت الکترونیک از مهرماه وارد مرحله اجرا شده است و قرار است تا پایان این ماه در سراسر کشور عملیاتی شود.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سازوکار اجرای این سامانه اظهار کرد: در این فرایند، با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط از جمله سازمان بورس و سازمان امور مالیاتی، امکان بررسی الکترونیکی مالکیت و وضعیت وثیقه فراهم شده است.

وی افزود: اجرای این طرح با هدف تسهیل فرایند تأمین وثیقه و کاهش بازداشت افرادی انجام می‌شود که به دلیل ناتوانی در معرفی کفیل یا تأمین وثیقه در بازداشت می‌مانند.

ارسال نظرات
captcha