۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۸۲۹۸۵۶
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رجایی‌نسب:

با عوامل هنجارشکن در برنامه های هنری شیراز برخورد قضایی می شود

رجایی نسب
شیراز- رئیس‌کل دادگستری استان فارس از صدور دستور دستگیری برای عوامل خاطی در ارتباط با کنسرت هنجارشکن اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رجایی‌نسب رئیس‌کل دادگستری استان فارس در نشست جامعه روحانیت شیراز ضمن پاسخ به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی اعضای جامعه روحانیت از اقدامات قضایی در ارتباط با برخی حواشی برنامه‌های هنری اخیر خبر داد.

وی اعلام کرد که برای برخی مسئولان ذی‌ربط احضار و پرونده تشکیل شده است و رویکرد دستگاه قضایی به اخذ تعهدات ساده محدود نخواهد بود و مسئولیت نظارت پیشگیرانه و پیگیری وضعیت پس از برگزاری برنامه‌ها باید از سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، به‌طور جدی دنبال شود.

حجت الاسلام والمسلمین رجایی‌نسب همچنین از صدور دستور دستگیری برای عوامل خاطی در ارتباط با کنسرت اخیر خبر داد و اعلام کرد که نظارت‌های میدانی دادستانی بر واحدهای صنفی ادامه دارد.

ارسال نظرات
captcha