۲۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۸۳۶۷۲
آیت الله نمازی:

مسؤولان مراقب نقشه های دشمنان در مدارس باشند / نظام آموزشی کشور باید محتوا داشته باشد

خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه تسخیر سنگر آموزش و پرورش و انحراف مربیان و معلمان یکی از نقشه ها و توطئه های شوم دشمنان است تاکید کرد: دشمنان وقتی یک مربی و معلم را آلوده کردند، به طور قطع و یقین چنین سرنوشتی در انتظار دانش آموزان نیز خواهد بود.
1/ آيت الله نمازي
آیت الله عبدالنبی نمازی، از اعضای مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه درکاشان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به سخنان اخیر وزیر اطلاعات و هشدار وی در خصوص برنامه ریزی دشمنان برای رخنه در مدارس و تاثیرگذاری بر معلمان و دانش آموزان خاطرنشان کرد:‌ یکی از اهداف و نقشه های دشمنان در طول تاریخ، استثمار و استعمار نسل نوجوان و جوان بوده و این یک تجربه تاریخی است و مطلب جدیدی برای ما نیست.

وی با بیان اینکه اقتدار هر ملتی با آگاهی و علم و تعهد جوانان گره خورده است ابراز داشت: نسل جوان مهم ترین و اساسی ترین نسل تاثیرگذار در اراده یک کشور و اعتلای یک نظام هستند.

نسل جوان متعهد به استکبار باج نمی دهد

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،‌ با اشاره به اینکه آینده نظام در دست جوانان و نوجوانان است تاکید کرد: اگر این نسل عالم، آگاه و متعهد باشند به هیچ وجه به جبهه استکبار باج نخواهند داد و با تمام وجود در برابر آنها مقاومت خواهند کرد.

آیت الله نمازی تصریح کرد: اگر به هر جهتی این نسل از نظر علمی، فکری و اعتقادی و آگاهی های دینی کمبود داشته باشند، طبیعی است که هیچ اراده ای برای مقاومت در برابر جبهه استکبار نخواهند داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه دشمنان برای ایجاد شبهه در مدارس و دانشگاه ها سرمایه گذاری کرده اند ابراز داشت: در زمان رژیم شاه نیز سیاست شان این بود که نظام آموزش و پرورش ما را عقب مانده نگه دارند و دانش آموزان و دانشجویان را به شهوات جنسی و مسائل غیر اخلاقی سرگرم کنند.

وی تاکید کرد: در سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که آنها آثار و تبعات انقلاب را در دیگر کشورها مشاهده کردند، بیشتر به نظام آموزش و پرورش حساس شدند و در صدد توطئه برآمدند.

آیت الله نمازی ابراز داشت: دشمنان اسلام سال ها است که به آموزش و پرورش کشورهای عربی فشار می آورند که مسائل دینی و اسلامی را از کتب درسی خود حذف کنند و با این استدلال که آیات مربوط به جهاد تروریست پرور است، از برخی کشورها از جمله عربستان خواسته اند که این آموزه ها را از کتب و نظام آموزشی خود حذف کنند.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، معلمان و دبیران را از مهم ترین عناصر در تربیت نسل جوان دانست و با اشاره به تلاش های دشمنان برای نفوذ در این جبهه تصریح کرد: یکی از سیاست های دشمنان این است که با شیوه های مختلف با قشر فرهنگی و دبیران و آموزگاران ارتباط برقرار کنند و برای رسیدن به این هدف از راه ظاهرالصلاحی نیز وارد می شوند و به تدریج ایده های خود را در پوشش های انسان دوستانه به آنها ارائه می کنند و آنها را به انحرافات فکری آلوده می سازند.

تسخیر سنگر آموزش و پرورش نقشه دشمنان است

وی خواستار هوشیاری مسؤولان در برابر نقشه های دشمنان شد و با بیان اینکه تسخیر سنگر آموزش و پرورش و انحراف مربیان و معلمان یکی از نقشه ها و توطئه های شوم دشمنان است تاکید کرد: دشمنان وقتی یک مربی و معلم را آلوده کردند به طور قطع و یقین دانش آموز نیز چنین سرنوشتی در انتظار او خواهد بود.

آیت الله نمازی تصریح کرد: مسؤولان آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت کشور، متولیان نظام آموزش عالی کشور و همچنین مسؤولان امنیتی باید کاملا هوشیار باشند و نقشه های دشمنان را شناسایی و خنثی کنند و همچنین میزان معرفت و بینش مربیان و معلمان را ارتقا دهند.

معرفت معلمان نسبت به اسلام روبنایی نباشد

امام جمعه کاشان، با بیان این که آگاهی مربیان و معلمان نسبت به اسلام باید آگاهانه، عمیق و عالمانه باشد ابراز داشت: باید بینش و معرفت معلمان و مربیان نسبت به مسائل دینی به گونه ای باشد که بتوانند در برابر شبهات مقابله کنند و در برابر کراماتی که مبلغان مسیحیت برای حضرت عیسی مطرح می کنند مجهز و مسلح باشند؛ افزون بر این نباید آگاهی شان از اسلام روبنایی و سنتی صرف باشد.

وی با ارائه راهکارهای برای مقابله با این نقشه های دشمنان بیان داشت: مقابله با این هجمه حساب و برنامه ریزی شده دشمنان روش هایی دارد، اولین عنصر مهم و تعیین کننده در آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت، عنصر متون آموزشی و نظام آموزش است.

آیت الله نمازی تاکیدکرد: کتبی که در مورد انسان شناسی، اسلام شناسی و معارف دینی در اختیار نسل نوجوان و دانش آموز قرار می گیرد، باید از بیانی روان و قابل فهم و متناسب با سطح علمی دانش آموز برخوردار باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که نظام آموزشی کشور باید محتوا داشته باشد و بنیه فکری دانش آموزان را تقویت کند، بر ضرورت تقویت و ارتقا نظام آموزشی کشور تاکید کرد.

وی معلمان و مربیان را دومین عنصر مؤثر و مهم در نظام آموزشی کشور دانست و ابراز داشت: عناصر آموزش دهنده در نظام تعلیم و تربیت کشور که همان معلمان و مربیان هستند باید تقویت شوند و جایگاه رفیع خود را به دست آورند.

امام جمعه کاشان اظهار داشت: مربیان و معلمان باید به گونه ای دانش آموزان را تربیت کنند که بتوانند در برابر هجمه های توفنده دشمنان مقاومت کنند و معارف ناب اسلامی را تبیین کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، فعالیت و تاسیس مدارس وابسته و مرتبط با حوزه های علمیه و همچنین حضور روحانیان در مدارس را در راستای مقابله با نقشه ها و توطئه های دشمنان مؤثر عنوان و تصریح کرد: اگر عده ای از طلاب و روحانیان بتوانند به مربیان و معلمان کمک کنند که سطح فکری و میزان شناخت شان از اسلام بیشتر شود، در خنثی سازی نقشه ها و توطئه های دشمنان بسیار مؤثر خواهد بود. /924/ت302/ج

ارسال نظرات