۰۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۸۴۹۹۱
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد:

احیای کلید واژه های دینی گفتمان امام مهمترین وظیفه مبلغان اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سر منشاء فتنه سال گذشته را، انحراف کلید واژه های دینی گفتمان امام خمینی (ره) دانست و گفت: مهمترین وظیفه مبلغان اسلامی احیای کلید واژه های دینی گفتمان امام (ره) است.
حضور دکتر محمد علي رامين در خبرگزاري رسا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، محمد علی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته در جمع مبلغان حکومت اسلامی با اشاره به اختلاف نظر حضرت امام (ره) و بازرگان، گفت: حضرت امام (ره) برخلاف بازرگان تاکید داشتند که ایران برای اسلام است.

وی وظیفه مبلغان دینی را ترویج ایران اسلامی دانست و افزود: کسانی که می گویند مکتب ایرانی، اگر منظورشان اسلام اهل البیت (ع) و امام حسین (ع) باشد که بعد هم بر همین مطلب تاکید کردند، حرفشان مشکلی ندارد و کسی هم با آنها دعوا ندارد ولی اگر حرفهای اول انقلاب را تکرار می کنند، حرفشان اشکال دارد و در این خصوص با هیچ کس هم تعارفی نداریم.

رامین تبلیغ ملت دینی به جای دین ملی، تبلیغ حوزه دینی به جای دین حوزوی، تبلیغ حکومت اسلامی به جای اسلام حکومتی، انسان دینی به جای دین انسانی، عرف دینی به جای دین عرفی و تبلیغ اجتماع و زمانه دینی به جای دین اجتماعی و دین زمانه را وظیفه اصلی مبلغان اسلامی دانست و گفت: تبلیغات دینی ما باید گستره جهانی داشته باشد، نه صرف نگاه به مرزهایی که دشمنان اسلام برای ما ترسیم کرده اند.

وی با انتقاد از دین حوزوی مروج گوشه نشینی در حجره ها و مروج استقلال مرجعیت از ولایت، بیان داشت: حوزه های علمیه باید برای نیازهای زمانه و تامین نیاز انسان های روزگار پاسخ مناسب و شایسته داشته باشد.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: حوزه های علمیه باید با حفظ استقلال خود از طواغیت و فراعنه زمانه، بر اساس رسالت دینی خود در کنار امام جامعه و سپر بلای ایشان باشند نه مستقل از ایشان.

وی ابراز داشت: ما مبلغ حکومت اسلامی هستیم نه حکومت مسلمانی به این معنا که هر مسلمانی حکومت را در دست گرفت دنباله روی شیوه او شویم.

رامین به تبلیغ اسلام سکولار توسط برخی دولت های پس از انقلاب اشاره کرد و افزود: برخی با برگرداندن مرجعیت به حوزه های علمیه و دفن امامت همراه با امام (ره)، مرجعیت و امامت از ولایت جدا نمودند و سعی داشتند کلید واژه های سکولاریستی را جایگزین کلید واژه های دینی کنند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تاکیدات حضرت امام (ره) نسبت به جایگاه مرجعیت در اواخر عمرشان، تصریح کرد: ضرورت حضور مرجعیت یک حقیقتی است که از زمان پیامبر (ص) تا ظهور امام زمان (عج) ادامه دارد.

وی ادامه داد: این مراجع باید پاسخگوی نیاز های اسلام، عصای دست نائب امام زمان (عج) و سپر بلای ولایت در برابر گردنکشان باشند.

رامین با تاکید بر ضرورت تبعیت از اسلام توحیدی و روحانیون موحد، اظهار داشت: مبلغان اسلامی باید برای اداره جهان طرح داشته باشیم .

وی تئوری امت و امامت را تنها طرح برای اداره جهان معرفی کرد و گفت: امام خمینی (ره) به دنبال اسلام جهانی بودند و تشکیل حکومت اسلامی، ایجاد امت واحده اسلامی و تلاش برای رفع موانع ظهور را سه مرحله این نهضت جهانی می دانستند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: امام خمینی (ره) در مقابل کلید واژه های عشق، صلح و نجات مطرح شده توسط مسیحیت، کلید واژه های آزادی، دموکراسی و حقوق بشر مطرح شده توسط سکولارها و در مقابل سه شعار پرولتاریا، امپریالیسم و برابری مطرح شده توسط ماتریالیست ها، کلید واژه های دینی خداباوری، تکلیف گرایی، امامت محوری، امت اسلامی، عدالت، مستضعف نوازی، مستکبر ستیزی و پیگیری حق الله و حق الناس را بر اساس آموزه های دینی مطرح ساختند و برای تحقق آن خون دلها خوردند.

وی سر منشا فتنه های پس از رحلت حضرت امام (ره) را تغییر در کلید واژه های دینی عنوان کرد و گفت: پس از گرفتن امت و امامت، کلید واژه های دولت ملت را جایگزین آن کردند و احساس تکلیف و امر معروف و نهی از منکر برادران و خواهران دینی جای خود را به حقوق شهروندی داد که بر اساس آن نباید کاری به دیگران داشت.

رامین تغییر کلید واژه عدالت به توسعه گرایی را عامل تبعیت از نقشه های توسعه ای برنامه ریزی شده توسط صهیونیست ها، دانست و گفت: بر این اساس اختلاف طبقاتی بوجود آمد.

وی طرح دولت تنش زدایی، پس از رحلت حضرت امام (ره) را توهین به امام دانست و ابراز داشت: افرادی که این شعار را مطرح ساختند در اصل حکومت امام را تنش زا می دانستند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وی تبدیل حق الله و حق الناس به حقوق بشر را از دیگر تغییر های فرهنگی جامعه پس از رحلت امام خمینی عنوان کرد و افزود: مستضعفین به قشر آسیب پذیر و مستکبرین به قدرتهای جهانی تغییر نام دادند و حدود الهی بر اساس ترس از قوانین مادی و بشری این حکومت ها مسکوت ماند.

وی اضافه کرد: خدا محوری جای خود را به عقل گرایی مادی سکولار داد و واقعیت گرایی به بهانه مخالفت با تندروی و خیال پردازی جایگزین حقیقت باوری شد.

رامین به تلاش رهبر انقلاب برای جلوگیری از فراموش شدن گفتمان الهی امام خمینی (ره) اشاره کرد و ادامه داد: بسیاری از توطئه ها و فتنه ها با رهبری نایب امام زمان (عج) ار بین رفت و امروز هم هر چه ایشان می فرمایند مسائل حاشیه ای را بزرگ نکیند، برخی به جای تبیین ایشان به دنبال پرداختن به حاشیه ها هستند.

وی رهبری نظام اسلامی، مرجعیت جهان اسلام، امامت امت واحده اسلامی و نیابت از امام زمان (عج) را چهار شان مقام معظم رهبری عنوان کرد و بیان داشت: تا شان امامت و مرجعیت برای همگان مشخص نشود، فتنه ها به صورت های مختلف تکرار خواهد شد. /965/پ202/ف.
ارسال نظرات