۰۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۷
کد خبر: ۸۸۶۲۴
حجت الاسلام لطفی نیاسر:

حافظه تاریخی کاذب درباره روحانیت مسیحی و مشابهت آن با روحانیت شیعه اصلاح شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر شبکه رادیویی معارف، گفت: به روز رسانی علم دینی، نقشه های دشمن در عرصه اسلام منهای روحانیت را با شکست مواجه می‌کند.
محمد لطفي نياسر


حجت الاسلام لطفی نیاسر، مدیر شبکه رادیویی معارف در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره خطر تفکر اسلام منهای روحانیت، به تبین این جریان و راهکارهای مقابله با آن پرداخت.

خاستگاه اسلام منهای روحانیت

حجت الاسلام لطفی نیاسر بیان داشت: اسلام منهای روحانیت از سوی دو گروه روشنفکران غربی و تفکر سنتی که روحانیت را مانع منافع خود می‌بیند دنبال می شود.

وی بیان داشت: باید نقش روحانیت در جامعه تبیین شود و چیستی و لزوم آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه باید نقش افراد دخیل در جامعه روشن باشد، ادامه داد: بررسی کارکردهای روحانیت و خطرهایی که در صورت نبود آن در جامعه مشاهده می گردد، بررسی و تحلیل شود.

تفاوت های روحانیت شیعه با روحانیت سایر ادیان بررسی شود

این کارشناس دین و رسانه تاکید کرد: باید تفاوت روحانیت شیعه که یک جریان خاص است با روحانیت سایر ادیان مورد مقایسه قرار گیرد و ویژگی های روحانیت شیعه بیان شود.

وی اظهار داشت: متاسفانه حافظه تاریخی ما بخاطر علوم وارداتی غربی این گونه است که پیشرفت علوم مرهون کنار زدن روحانیت منحرف مسیحی بوده و رنسانس که منشاء تحول غرب است، در نتیجه کنار زدن دین از جامعه است.

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: باید حافظه تاریخی کاذب درباره روحانیت مسیحی و مشابهت آن با روحانیت شیعه اصلاح شود.

توجه روحانیت شیعه به علم

وی ادامه داد: تعارض علم و دین و دانشمندان و کشیشان مقوله ای قابل تطبیق بر علم و عالمان شیعی نیست و روحانیت شیعه در تولید علم و بارز کردن زمینه های علمی نقش ویژه ای داشته و توجه به علم را یک ارزش مطلق می داند.


این استاد حوزه بیان داشت: روحانیان شیعه بر اساس سنت نبوی و علوی بر اهمیت علم تاکید داشته و بر گسترش علم همت گمارده اند.

یادگیری زبان و نیازهای روز یک ضرورت است

مدیر رادیو معارف بیان داشت: برای مقابله با تئوری اسلام منهای روحانیت همچنین باید اقداماتی در سطح حوزه و روحانیان انجام شود که می توان در این راستا به اهمیت مجهز شدن به زبان روز تاکید کرد.

وی ادامه داد: تسلط بر زبان روز کمک می کند تا  بتوانیم آنچه را در اندیشه شیعی وجود دارد، به جهان عرضه کنیم و به خصوص جوانان و قشر تحصیل کرده را با این جریان همراه سازیم.

این فعال فرهنگی عنوان کرد: روحانیون باید دردهای اجتماعی را به خوبی درک و مشکلات مردم را شناسایی کنند و در فضایی خارج از کتابخانه‌ها معضلات را بررسی کنند و نسبت به آن‌ها پاسخگو باشند.

وی گفت: شناخت مسائل نظام اسلامی نیز از دیگر ضرورت هایی است که روحانیون باید آن را شناخته و کار فکری مناسب را سامان دهند.

این استاد حوزه عنوان داشت: به روز رسانی علم باعث می گردد تا نقشه های دشمن در عرصه جدایی اسلام از روحانیت نقش بر آب شود. /909/ت302/ع

ارسال نظرات