۱۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۸۹۶۵۰

مدیریت استانی حوزه‌های علمیه خواهران در یزد افتتاح شد

خبرگزاری رسا ـ مدیریت استانی حوزه‌های علمیه خواهران طی مراسمی با حضور جمعی از مسؤولان این استان و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران افتتاح شد.
مديريت استاني حوزه‌هاي علميه خواهران در يزد
به گزارش خبرگزاری رسا، در این مراسم منصوره قیاسی مدیر سازماندهی و نظارت مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد ضمن ارائه آماری از وضعیت این حوزه‌ها در استان یزد اظهار داشت: در حال حاضر 948 طلبه در مدارس سطح دو(کارشناسی) و سطح سه (کارشناسی ارشد) حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد مشغول به تحصیل هستند که پیش‌بینی می‌کنیم این تعداد در سال آینده به هزار و 200 نفر برسد.

وی اظهار داشت: از میان مدارس علمیه خواهران شهر یزد مدرسه سطح دو الزهرا(س) دارای 225 طلبه، مدرسه سطح سه امام حسین(ع) دارای 70 طلبه در رشته‌های فقه و تفسیر و مدرسه سطح دو حضرت زینب(س) دارای 252 طلبه است.

مدیر سازماندهی و نظارت مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد تعداد طلاب مدرسه سطح دو الزهرا(س) بافق را 36نفر، تعداد طلاب مدرسه سطح دو مدرسه الزهرا(س) مهریز را 40 نفر، تعداد طلاب مدرسه سطح دو حضرت زهرا(س) اردکان را 100 نفر، تعداد طلاب مدرسه سطح دو حضرت زهرا(س) میبد را 90 نفر، تعداد طلاب مدرسه سطح سه حضرت زهرا(س) میبد را 58 نفر و تعداد طلاب مدرسه حضرت زهرا(س) احمدآباد را 77 نفر عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه برخی دیگر از شهرهای استان یزد متقاضی تاسیس مدرسه علمیه خواهران هستند، اضافه کرد: برخی اشخاص در شهر ابرکوه از یک سال قبل به صورت جدی به دنبال تاسیس مدرسه علمیه خواهران هستند که اکنون موافقت اصولی آن صادر شده است و امیدواریم در سال آینده در این شهر نیز مدرسه علمیه خواهران راه‌اندازی شود.

قیاسی راه‌اندازی مدیریت استانی حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد را اقدامی در راستای توسعه کمی و کیفی حوزه‌های علمیه خواهران در یزد برشمرد و اظهار داشت: افراد زیادی در استان یزد مشتاق ورود به مدارس علمیه خواهران هستند و راه‌اندازی این مدیریت می‌تواند سرعت پیگیری امور را افزایش دهد.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام سید ناصر محمدی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد در سخنانی با اشاره به اینکه در حال حاضر مدیریت استانی حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد در مکانی که از سوی یکی از بانوان خیر اهدا شده است، دایر می‌شود، از اقدام خانم حاج‌کریمی اهداکننده این مکان تقدیر کرد و اظهار داشت: در آینده مدیریت استانی به مکان بهتری انتقال خواهد یافت.

وی با بیان اینکه دیانت بدون معرفت امکان پذیر نیست، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر حفظ بصیرت در حرکت‌ها تاکید داشته‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد اظهار امیدواری کرد راه‌اندازی مدیریت استانی حوزه‌های علمیه خواهران استان یزد، با حمایت و پشتیبانی مسئولان در قم، منجر به تحقق خواسته‌ها و آرزوها در حوزه‌های علمیه خواهران در استان یزد شود./917/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات