آینده انقلاب اسلامی تحلیل و فتنه سال 88 واکاوی شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش دو روزه علمی آینده انقلاب اسلامی ایران و تحلیل مسائل سیاسی به همت دانشگاه معارف اسلامی و انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران، طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه با حضور صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی در سالن همایش های مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در مراسم افتتاحیه این نشست علمی که همزمان با روز چهارشنبه و عید قربان برگزار شد، حجج اسلام خسروپناه از اعضای هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کلانتری رییس دانشگاه معارف اسلامی و قمی معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری به ایراد سخن و تبیین دیدگاه های خود در موضوعات مختلف پرداختند.
در روز اول این همایش که با سخنرانی حجت الاسلام کلانتری رییس دانشگاه معارف اسلامی آغاز شد، وی به تبیین اهداف برگزاری این نشست علمی پرداخت و هدف از برگزاری این همایش را بررسی عرصههای جدید آموزشی در حوزه انقلاب اسلامی و معرفی دستاوردهای جدید درباره درس انقلاب اسلامی در دانشگاههای کشور دانست.
وی در ادامه از اساتید درس انقلاب اسلامی به عنوان سربازان اصلی در جبهه جنگ فرهنگی دشمنان یاد کرد و خواستار توجه جدی و ویژه اساتید به پژوهش های زیربنایی شد.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه در دانشگاه معارف باید جبهه استادان درس انقلاب اسلامی تقویت شود تصریح کرد: دانشگاه های کشور مراکز اصلی مقابله با جنگ نرم و شبیخون فرهنگی دشمنان هستند و اساتید و دانشجویان درس انقلاب اسلامی سربازان نیز در خط مقدم جبهه جنگ نرم فرهنگی دشمنان قرار دارند.
رییس دانشگاه معارف اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه اساتید درس انقلاب اسلامی باید از هر جهت پشتیبانی و حمایت شوند، خواستار این نکته شد که اساتید دانشگاه ها پژوهش های زیربنایی را جدی بگیرند.
گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حاکی است، حجت الاسلام محسن قمی معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری دومین شخصیتی بود که در این نشست علمی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداخت و ضرورت های تدریس را برای اساتید حاضر در سالن همایش تشریح و تبیین کرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش اساتید معارف، تدریس درس انقلاب اسلامی در دانشگاه های کشور را مهم خواند و اظهار داشت: افرادی میتوانند در این راستا موفق باشند که منطق انقلاب را خوب درک کرده باشند تا بتوانند به نحو شایسته ای آن را به دانشجویان و نسل جوان ارائه دهند.
معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری در ادامه سخنان خود از موج فراگیر اسلام خواهی در جهان سخن گفت و بیان داشت: تفکر غربی امروز به پایان کار خود رسیده و در عمل با رسوایی مواجه شده است.
معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، با انتقاد از استفاده ابزاری غرب و آمریکا از مساله حقوق بشر ابراز داشت: امروز کسی باور نمی کند آمریکا خواستار حقوق بشر در جهان است.
بیداری جهانی مرهون نقش انقلاب اسلامی است
وی بیداری جهانی را مرهون نقش انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز با وجود همه تبلیغات و جوسازی های مسمومی که علیه دین اسلام می شود، گرایش به اسلام گسترش یافته است که این موضوع نکته ای بسیار مهم است.
معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، با بیان اینکه امروز کسی باور نمی کند آمریکا خواستار حقوق بشر در جهان است، نمونه های از ظلم و تجاوزهای حاکمان این کشور را متذکر شد و گفت: امروز اسلام در سراسر جهان در حال گسترش است و موج اسلام خواهی مرزها را درنوریده است.
تبیین شخصیت مقام معظم رهبری و ناگفته هایی از زندگی ایشان و حوادث بعد از انتخابات
حجت الاسلام خسروپناه از اعضای هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز در ادامه برنامه های روز اول همایش، تدبیر، درایت و هوشمندی مقام معظم رهبری را بی نظیر خواند و با بیان ناگفته هایی از شخصیت ایشان که در خبرگزاری رسا نیز منتشر شده است، تاکید کرد: شکر نعمت وجود مقام معظم رهبری به این است که ابعاد مختلف شخصیتی ایشان را برای نسل جوان و جامعه تبیین کنیم.
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه مباحث مربوط به ولایت فقیه در سه حوزه مطرح است که باید این حوزه ها از هم تفکیک شود ابراز داشت: مباحث نظری اعم از فقه سیاسی، کلامی و فلسفی، مسائل حقوقی و مصداقی از جمله حوزههای مربوط به ولایت فقیه است که باید مسائل فوق با روش های تبیینی و استدلالی مورد بحث و بررسی قرار گیرد و از هم تفکیک شود.
وی بسیاری از شبهات موجود در باره ولایت فقیه را ناشی از تبیین نادرست آن دانست و گفت: ما باید در مباحث مربوط به ولایت فقیه، تبیین مساله ولایت مطلقه فقیه را داشته باشیم و با این روش بسیاری از شبهات نیز برطرف می شود.
ابعاد وجودی و شخصیتی مقام معظم رهبری برای نسل جوان و دانشجویان تبیین شود
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه،در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بهتر از مقام معظم رهبری برای مدیریت کشور نداریم، از هدایت های داهیانه و مدبرانه مقام معظم رهبری در طول دوران زعامت ایشان قدردانی کرد و گفت: باید توانمندیها، رهبری، اجتهاد، مدیریت و فقاهت مقام معظم رهبری برای دانشجویان و جامعه روشن و تبیین شود.
این نظریه پرداز علوم اسلامی و دینی با تحلیل فتنه سال 88، تدبیر مقام معظم رهبری را عامل برون رفت کشور از این فتنه دانست و گفت: در این حوادث اولین فردی که متوجه انقلاب مخملی شد، شخص مقام معظم رهبری بود و اگر در حوادث سال 88 رهبری اجازه میداد انتخابات ابطال شود قطعا نظام از بین میرفت.
صبر مقام معظم رهبری در مدیریت بی نظیر است
وی با تاکید بر اینکه صبری که مقام معظم رهبری در مدیریت کشور و انقلاب اسلامی دارند فوقالعاده است، تصریح کرد: ارتباطی که ایشان با مراجع تقلید و علما دارند نیز فوق العاده است.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به هجمه های متعدد دشمنان و رسانه های بیگانه در خصوص مقام معظم رهبری، بیت و خانواده ایشان ابراز داشت: مقام معظم رهبری نعمتی الهی است که خداوند تبارک و تعالی به ما داده است و شکر این نعمت بزرگ نیز به این است که شخصیت علمی، سیاسی، فقاهتی و نظام فکری ایشان را برای جامعه تبیین کنیم.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در جهات مختلف علمی، سیاسی، فرهنگی و مدیریت کلان نظام اسلامی نمونه هستند و همه باید قدردان ابعاد شخصیتی و وجودی ایشان باشیم.
در روز اول همایش آینده انقلاب اسلامی و تحلیل مسائل سیاسی کشور همچنین آقایان شاکرین پیرامون تحلیل شبهات، منوچهر محمدی در موضوع آینده انقلاب اسلامی، عیوضی در خصوص آینده پژوهی انقلاب و آقایان ملکی، هراتی و شفیعی فر نیز میزگردی علمی و سیاسی را برگزار کردند.
این گزارش حاکی است، روز دوم همایش آینده انقلاب اسلامی از ساعت 8:30 دقیقه روز پنج شنبه 27 آبان ماه و با برگزاری میزگردی سیاسی در خصوص تحلیل مسائل و حوادث و فتنه های بعد از انتخابات با حضور عباس سلیمی نمین مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران و محمدرضا مجیدی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو و عضو هیات علمی دانشگاه تهران آغاز شد.
عملکرد برخی از شخصیت ها و احزاب زمینه سوء استفاده دشمنان را فراهم کرد
در این میزگرد علمی که بیش از یک ساعت نیز به طول انجامید، عباس سلیمی نمین از به چالش کشیده شدن تمدن غرب از سوی نظام اسلامی سخن گفت و با تحلیل حوادث بعد از انتخابات سال 88 از عدم توجه برخی احزاب و جریانات به مصالح کلی نظام انتقاد کرد.
مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به حوادث سال گذشته در کشور گفت: اگر همه جریانات داخلی در رقابت های خود مصلحت ملی را لحاظ می کردند دشمنان نظام نمی توانستند سوء استفاده کنند و این مساله نیز ناشی از عملکردهای برخی از نخبگان و شخصیت ها بود.
وی گفت: در اتفاقات یک سال گذشته تعجیل غرب کاملا مشاهده شد و غربی ها با مشاهده این وضعیت به فکر افتادند که به کل نظام اسلامی ضربه وارد کنند و انقلاب را مورد هجمه قرار دهند اما خوشبختانه با تدبیر و درایت مقام معظم رهبری و بصیرت و هوشیاری مردم این توطئه ها نیز خنثی شد.
سلیمی نمین در ادامه سخنان خود با تشریح اهداف و ویژگی های جنگ نرم، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم در جنگ نرم که باید بدان توجه کرد، محسوس نبودن تغییرات در افراد مورد نظر و جامعه هدف است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه غرب پس از نتیجه نگرفتن در جنگ سخت به سراغ مقولاتی همچون استحاله فرهنگی و جنگ نرم رفت گفت: یکی از ابزارهای مهم در جنگ نرم رسانه ها، بنگاه های خبری و پخش شایعات است.
مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران بیان داشت: کشورهای غربی قابلیت مدل سازی ندارند و جمهوری اسلامی ایران به خاطر قابلیت های مدل سازی بودنش برای غرب بحران و چالش درست کرده است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین در خصوص اظهار نظر دکتر مجیدی مبنی بر اینکه غرب به دنبال بالکانیزه و افغانیزه کردن جمهوری اسلامی است، به سخنان وی واکنش نشان داد و بیان داشت: کشورهای غربی قابلیت مدل سازی ندارند و جمهوری اسلامی نیز به خاطر قابلیت مدل سازی اش است که توانسته است برای غرب بحران و چالش درست کند.
حوادث سال گذشته صرفا یک مبارزه انتخاباتی نبود
محمدرضا مجیدی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو، نیز در این میزگرد سیاسی به تحلیل حوادث و فتنه سال گذشته پرداخت و گفت: این حوادث صرفا یک مبارزه انتخاباتی نبود، بلکه دشمنان نظام اسلامی برای این حوادث برنامه ریزی زیادی انجام داده بودند.
وی در ادامه سخنان خود تحول در علوم انسانی را ضرورتی اجتناب ناپذیر خواند و گفت: در حال حاضر فرصتی تاریخی برای تبیین الگوی مردم سالاری دینی در جهان فراهم شده است که باید از آن با برنامه ریزی مناسب بهره گرفت.
وی با اشاره به بحث استحاله فرهنگی گفت: مباحثی همچون جنگ نرم و براندازی از جمله عناوینی است که در سطوح مختلف قابل ارزیابی و تحلیل است.
مجیدی با اشاره به نقشه های غرب درباره جمهوری اسلامی اظهار داشت: غربیها به دلیل عدم شناخت درست جامعه ایران در شیوه های خود نیز سرگردان هستند.
این فعال سیاسی و تحلیلگر مسائل سیاسی، طبقاتی کردن جامعه ایران را از جمله نقشه های غربی ها و توطئه های دشمنان دانست و گفت: اگر طرح های اقتصادی از جمله طرح هدفمندکردن یارانهها برای کاهش فاصله طبقاتی با مشکلاتی مواجه شود و در عمل ناکارآمد باشد، آنها را به هدفشان خواهد رساند.
وی رصد شبکهها و وبسایتهای غربی توسط یک رصدخانه قوی را ضروری دانست و بیان داشت: اگر بدون توجه به شیوههای آنها وارد کلاس درس شویم شیوه های ما برای جذب مخاطب چندان پاسخگو نخواهد بود، از این رو ضروری است اساتید معارف با توجه به این مساله برای تاثیرگذاری بر نسل جوان تلاش و برنامه ریزی کنند.
تفسیر مشکلات کشور به کاستی فرهنگ انقلاب، نقشه جدید دشمنان است
حجت الاسلام مصطفی پور محمدی رییس سازمان بازرسی کل کشور رییس سازمان بازرسی کل کشور سخنران بعدی این همایش بود که پشت تریبون رفت و دیدگاه های خود را به مدت 45 دقیقه در خصوص مسائل مختلف کشور و جهان بین الملل تشریح کرد.
وی در شروع سخنان خود این سؤال را مطرح کرد که آیا دشمن در فعالیت ها، اقدامات و نقشه های خود رفتارهای خصمانه ای در برابر ما دارد یا نه؟ رییس سازمان بازرسی کل کشور این سؤال را با اشاره به کدهایی از موقعیت های مختلف جبهه استکبار جهانی علیه نظام اسلامی این گونه پاسخ داد: دشمنان علیه ارزش های دینی و انقلابی برنامه ریزی دارند و هجمه ای که در سالهای گذشته به مقدسات اسلام شد هجم آن اکنون بسیار زیاد شده و مبارزه با موج اسلام خواهی در غرب فراگیر شده است.
غرب در مبادی و مبانی فکری خود دچار چالش شده است
وی در ادامه از چالش غربی ها در مبانی و مبادی فکری شان سخن گفت و تصریح کرد: شاکله تمدن غرب بر برابری و حقوق بشر استوار بود اما الان شرایط به گونه ای است که در احزاب مختلف غرب، تفکرات نژاد پرستانه گسترش یافته است و ما در عمل می بینیم که دولت های برخی کشورهای غربی برای شهروندان خود محدودیت های زیادی را ایجاد کرده اند و مبادی خود را به چالش کشیده اند.
حجت الاسلام پور محمدی دموکراسی، حقوق بشر و رقابت و آزادی اقتصادی را از دیگر ارزش های غرب دانست که امروز رنگ باخته است؛ وی با اشاره به چرخش غربی ها از این مبانی گفت: دموکراسی یک ارزش ماندگار و پایدار در جهان غرب بود اما آنها می گویند اگر این دموکراسی به تثبیت و تقویت فرهنگ لیبرالیستی منجر شود قابل قبول است اما اگر دمکراسی دیگری محقق گردد هر چند خواست مردم باشد برای ما قابل قبول نیست.
وی با انتقاد از استفاده ابزاری غرب از مساله حقوق بشر خاطر نشان کرد: غربی ها در این مساله الان به شدت گیر افتاده اند و گزارش اخیر سازمان ملل علیه آمریکا در این راستا این شعار را کاملا منسوخ کرده است و در حال حاضر به دلیل گرفتاری هایی که در اقتصاد غرب به وجود آمده غربی ها در آزادی اقتصادی که یکی از مبنایی ترین اصولشان بود به تردید افتادند.
نظام اسلامی غرب را به چالش کشانده است
رییس سازمان کل بازرسی کشور با تاکید بر اینکه نظام اسلامی غرب را به چالش جدی کشانده است گفت: در برابر نظام اسلامی، غرب هم در عرصه فکر و هم در عرصه عمل ناچار شده است رفتارهای متفاوتی را از خود بروز دهد و حتی در بسیاری از بنیان های اعتقادی خود متزلزل شده است.
دشمنی غرب با جمهوری اسلامی توهم نیست
وی با اشاره به اینکه دشمنی غرب با جمهوری اسلامی توهم نیست بلکه واقعیتی غیر قابل انکار است ابراز داشت: در حال حاضر موجی از جنگ روانی، اسلام هراسی برجسته سازی نقاط ضعف و ترویج تئوری دین مساوی عقب ماندگی در غرب به راه افتاده است و تصویر سازی های منفی زیادی علیه جمهوری اسلامی صورت می گیرد.
حجت الاسلام پورمحمدی تصریح کرد: براندازی عنوان اصلی ترین موضوعی بود که روی میز همه طراحان سیاسی و امنیتی و نظامی وجود دارد و هر کس بخواهد این را نفی کند فضای کنونی را نمی شناسد.
این فعال سیاسی خاطر نشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان ما با روش ها و ترفند های مختلف سعی کرده اند به این انقلاب ضربه بزنند اما با هدایت های امام راحل ، مقام معظم رهبری و بصیرت و هوشیاری مردم و مسئولان جمهوری اسلامی تا به امروز پایدار و سرافراز ایستاده است و ما باید این مسائل را برای نسل جوان تبیین کنیم.
تهی سازی انقلاب از فرهنگ و تفسیر مشکلات به کاستی و نقص فرهنگ انقلاب دسیسه و توطئه جدید دشمنان است
حجت الاسلام پور محمدی تصریح کرد: اصلی ترین راهکار دشمن تهی سازی درونی انقلاب از فرهنگ است، دشمنان از روز اول انقلاب تا کنون تئوری و طراحی استحاله فرهنگی همپای براندازی نظام را به پیش بردند و در دولت اصلاحات در این مقوله پیشرفت هایی را نیز داشتند.
حجت الاسلام پور محمدی ادامه داد: در غائله سازان فتنه سال گذشته این تفکر و توهم ناصحیح که دشمن در صحنه داخلی کشور ما نقش ندارد و ناتوانی از خود ما است شکل گرفت و باید ما توجه کنیم که حضور دشمن غیر قابل انکار و تردید است و البته همه چیز را نباید به دشمن نسبت دهیم.
وی با اشاره به فتنه سال گذشته یاد آور شد: فاصله انداختن بین مردم و حاکمیت و تفکر انقلابی و رهبری از جمله اهداف این فتنه بود و آنها این هدف را نشانه گرفتند و فتنه در واقع علیه مردم همراه با انقلاب بود که دل در گرو نظام اسلامی و آرمان های امام و رهبری داشتند.
حجت الاسلام پور محمدی، تفسیر و ترجمه مشکلات کشور به کاستی فرهنگ انقلاب را از جمله نقشه های جدید دشمنان دانست و گفت: در حال حاضر دشمنان می خواهند برخی از مشکلات کارآمدی ما را به عنوان کاستی فرهنگ انقلاب ترجمه و تفسیر کنند که ما باید در این راستا هوشیار باشیم.
تفاوت های سیاست دینی و مادی از دیدگاه آیت الله مصباح یزدی
آیت الله محمد تقی مصباح یزدی رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم نیز به عنوان سخنران اصلی مراسم اختتامیه این همایش، تفاوت های سیاست بشری و سیاست الهی را تشریح کرد و به میهمانان این مراسم خوش آمد گفت و اعیاد ماه ذی الحجه را به آنان تبریک گفت.
وی در ادامه به تشریح تفاوت های جوهری و اساسی انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب های جهان پرداخت و خاطر نشان کرد: از روزی که نهضت امام راحل شروع شد تا کنون قریب به نیم قرن می گذرد و از روز اول ما با عنوان اسلامی شناخته شده ایم، بعد از پیروزی انقلاب هم این نظام به نام جمهوری اسلامی نامگذاری شد و نهادهایی هم که تشکیل شد پسوند اسلامی داشت و البته بودند و هستند کسانی که فکر می کنند واژه اسلامی یک پسوند تشریفاتی است و محتوایی ندارد.
واژه شماری کلمات امام، نشانگر اهتمام ویژه ایشان به اسلام است
آیت الله مصباح یزدی تاکید کرد: آن گونه که تصور ما است واژه اسلامی یک عنوان تشریفاتی نیست و از روز اول بنیانگذار کبیر انقلاب روی این کلمه تاکید و تکیه می کرد و در واژه شماری سخن ایشان مشخص می شود امام راحل کلمه اسلام را بیش از همه کلمات به کار بردند و این شوخی نیست.
وی بیان داشت: از روزی که امام راحل اندیشه های خود را مطرح کردند یکی از نکات که قوام این حرکت به آن بود نشان دادن بعد عظیم سیاست اسلامی بود و ایشان خواستند این مساله را عینیت ببخشند که دین نمی تواند جدای از سیاست و تدبیر امور جامعه باشد.
این اندیشمند برجسته جهان اسلام با اشاره به اینکه ما یک سیاست بشری و سیاست الهی داریم به تبیین تفاوت های این دو سیاست پرداخت و گفت: سیاست بشری در واقع محور جنگ قدرت است و اصلا در این نوع سیاست، سیاست را به قدرت تعریف می کنند، کار سیاسی یعنی وارد شدن در گود کشتیگیری سیاسی و کسی که وارد این گود شد باید کشتی بگیرد.
آیت الله مصباح یزدی خاطر نشان کرد: در این نوع سیاست از همه چیز از جمله زور بازو ، پول، تبلیغات، مکر، زبان خوش و ناخوش، تعریف و تمجید، تملق، فحش، تهمت زدن، پول خرج کردن و حتی کارهای عامّ المنفعه انجام دادن صورت می گیرد.
در سیاست الهی سیاستمدار هدفی فراتر از سیاست را در نظر دارد
وی گفت: در سیاست دینی و الهی مقام ابزار است، در سیاست الهی سیاست مدار هدفی فراتر از سیاست در نظر دارد و در واقع رسیدن به مقام ابزاری برای اهداف بالاتر است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت ارتقای بصیرت یاد آور شد: ما باید طرف خود را بشناسیم، اهداف ، شگردها و ابزارهای او را بفهمیم، برای فرد طالب حق، کسب این اطلاعات اسمش بصیرت است اما کسی که اهداف شیطانی دارد همه این آگاهی ها را برای فریب دادن و تسلط ناحق به دست می آورد و اسم آن بصیرت نیست هر چند نوع کار یکی است.
در سیاست دنیوی هدف وسیله را توجیه می کند
وی افزود: در سیاست دنیوی هدف وسیله را توجیه می کند ولی در سیاست الهی اینگونه نیست و راه هم باید راه صحیح باشد.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم بیان داشت: ویژگی و تفاوت اصلی این دو آن است که در سیاست دنیوی هدف، مقام و قدرت است اما در سیاست الهی، مقام و قدرت وسیله است و از این رو خود وسیله هم باید سالم باشد، از وسیله و ابزار فاسد و حرام نمی شود برای هدف صحیح استفاده کرد، از حرام، حرام زاییده میشود، از کوزه همان برون طراوت که در اوست.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به دیگر تفاوت های سیاست های الهی و بشری خاطر نشان کرد: در سیاست الهی از همه مقدمات و نعمت های خدا در شکل صحیح آن استفاده می شود.
وی ادامه داد: البته ما هم در کشور خودمان هم سیاست مداران دینی و هم سیاست مداران دنیوی داریم برخی تصور می کنند سیاست همان چیزی است که در غرب است و باید با رقیب بازی کرد به هر قیمی که شده ، اما آنهایی که در مکتب اسلام تربیت شده اند با خداوند ارتباط دارند آنها نه از این قدرت ها می ترسند و نه به آنها دل می بندند.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: وقتی این تبلیغات، سایت ها و تلویزیون ها ما را بمباران تبلیغاتی می کنند ما در مقابل اینها چه حالتی داریم، چقدر می توانیم مقاومت کنیم و به خدا امیدوار باشیم، باید کلاه خودمان را قاضی کنیم این هنر خودسازی است که اصلا اسلام هم برای همین آمده که ما را آزمایش کند.
آیت الله مصباح یزدی خاطر نشان کرد: من و شما باید تکلیفمان را مشخص کنیم که چه کاره ایم آیا واقعا به جمهوری اسلامی ایران علاقه داریم یا واژه اسلامی را یک پسوند تشریفاتی می دانیم؟ اگر برای این ها حقیقت قائلیم باید در برخی رفتارهایمان تجدید نظر کنیم.
ثبت 80 انجمن علمی در کشور
دکتر ملکوتیان مسؤول انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران که یکی از برگزار کنندگان این همایش نیز به شمار می رفت، در این همایش به تشریح عملکرد و ارائه گزارش فعالیت ها و اقدامات این انجمن پرداخت.
وی با بیان اینکه در دهه گذشته ما شاهد پیدایش انجمن های عملی مختلف در زمینه علوم مختلف بوده ایم گفت: در زمینه علوم انسانی در کشور تاکنون بیش از 80 انجمن علمی به ثبت رسیده است و مشغول فعالیت هستند.
مسؤول انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: این انجمن اسلامی با در اختیار داشتن نیروهای مخلص و متعهد و داشتن اهداف مقدس و والا می تواند در جامعه بسیار تاثیرگذار باشد.
ملکوتیان گفت: تلاش های ما برای تشکیل این انجمن از سال 85 آغاز شد و در سال 88 نیز انجمن مجوز فعالیت خود را دریافت کرد.
وی بیان داشت: انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران دارای هیات مؤسس، هیات امنا و هیات مدیره است و شماری از صاحبنظران و اساتید فرهیخته و متعهد کشور عضو این انجمن هستند.
گفتنی است، همایش علمی بررسی آینده انقلاب اسلامی و تحلیل مسائل سیاسی روز، طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه به مدت دو روز در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) واقع در بلوار جمهوری شهر مقدس قم برگزار شد؛ در حاشیه این نشست علمی نمایشگاهی از محصولات فرهنگی و نرم افزار نیز برپا شده بود که استقبال خوب شرکت کنندگان در نشست را به همراه داشت. /924/ز502//گ