۳۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۹۱۵۲
در آستانه سوم شعبان؛

جشنواره امام حسین در اردبیل برگزار می ‌شود

خبرگزاری رسا ـ نخستین جشنواره فرهنگی هنری امام حسین(ع) در اردبیل برگزار می ‌شود.
امام حسين

به گزارش خبرگزاری رسا در اردبیل، جشنواره فرهنگی هنری امام حسین(ع) در آستانه میلاد با سعادت سومین امام شیعان برگزار خواهد شد.

در این جشنواره استانی هنرمندان در قالب رشته‌ های خوشنویسی، نقاشی، شعر و نگارگری به رقابت می ‌پردازند.

این جشنواره در فاصله زمانی میلاد امام حسین (ع) تا میلاد امام سجاد (ع) برگزار شده و طی آن از آثار برگزیده بخش شعر مربوط به شاعران آستان امام حسین(ع)، خوشنویسان، نقاشان و نگارگران جلوه‌های شکوه و عظمت، ایثار و جاودانگی و نیز اهالی قلم تجلیل می‌ شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره مستقر در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل، این جشنواره در سال ‌های آینده با تنوع بخشی به رشته ‌های هنری و فرهنگی در سطح منطقه ‌ای و بین‌الملی برگزار خواهد شد.

ترویج فرهنگ حسینی، بیان ارزش‌ های شهید و شهادت، معرفی مقام والای حضرت امام حسین(ع) در جهان اسلام و میان شیعیان، تشریح و بیان ابعاد زندگی اجتماعی و فردی امام حسین(ع) و نیز انعکاس مطلوب آن در آثار هنری از اهداف برگزاری این جشنواره فرهنگی و هنری میلاد امام حسین(ع) اعلام شده است. /د102
ارسال نظرات