آیت الله علم الهدی:
رد و مشروعیت ریاست جمهوری احمدی نژاد به تنفیذ مقام معظم رهبری بر می گردد
خبرگزاری رسا ـ آیت الله علم الهدی گفت : رد و مشروعیت ریاست جمهوری احمدی نژاد به تنفیذ مقام معظم رهبری بر می گردد که اگر ایشان در 12 مرداد ایشان را به عنوان رئیس جمهور معرفی نمودند در آن زمان قانونی وشرعی ایشان رئس جهور ما هستند .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد ، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد، امروز در خطبه های نماز جمعه این شهر در حرم مطهر حضرت رضا (ع) گفت : اصل ولایت پذیری در اهل بیت با نگاه به چگونگی نام گذاری امام حسین (ع) که توسط خدا صورت گرفت می توان مشاهده کرد.
وی ادامه داد: اصل ولایت در همه دوران زندگی ما حاکم است و به این مطلب وابسته هستیم این اصل در همه شئون زندگی ما نقش دارد.
آیت الله علم الهدی خاطر نشان کرد : زمانی که امام زمان (عج)در غیبت به سر می برند مجتهد جامع الشرایط ، ولی فقیه است که به عنوان اصل ولایت قرار می گیرد و باید تبعیت کنیم و اگر این امر صورت نگیرد شیعه بودن ما ازبین می رود مسلمانی ما زیر سوال می رود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد : ولایت فقیه یک مسئله اعتقادی است و یک مسئله سیاسی نیست و در شعاع این اعتقاد است که وحدت و اتحاد ملی وجود دارد.
وی بابیان اینکه ولی فقیه حجت امام زمان (عج) است افزود: اتصال مسلمانان به امام زمان (عج) توسط ولی فقیه صورت می گیرد و در مسئله ولایت فقیه تخلف جایز نیست و نباید عده ای دست به ولایت ستیزی بزنند.
استاد عالی حوزه علمیه خراسان مقام معظم رهبری را فصل الاخطاب دانست وافزود: نمی توانیم در مقابل کسانی صبر کنیم که با تحلیل سیاسی خود ولایت فقیه را زیر سوال می برند بلکه باید مسائل جامعه بر مبنای ولایت پذیری تحلیل کنیم نه ولایت ستیزی .
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت : کسانی که معترض بودند شورای نگهبان به آنها 5 روز فرصت داد تا مدارک لازم برای اعتراض خود بیاورند به دنبال عناد و دشمنی بودند و بهانه های پی در پی برای اعتراضات خود می آوردند که در پایان بی نتیجه ماند.
آیت الله علم الهدی اذعان داشت : احمدی نژاد گفتمان عدالت را مطرح کرده است در دوران 4 سال مدیریت خود و اطرافیان او هیچ گونه تخلفی انجام نداده اند .احمدی نژاد در عرصه های بین المللی شعار اسلام را می دهد و از ارزشهای انقلاب دفاع می کند .
خطیب جمعه مشهد تصریح کرد : رد و مشروعیت ریاست جمهوری احمدی نژاد به تنفیذ مقام معظم رهبری بر می گردد که اگر ایشان در 12 مرداد ایشان را به عنوان رئیس جمهور معرفی نمودند در آن زمان قانونی وشرعی ایشان رئس جهور ما هستند .
وی ادامه داد: آقای احمدی نژاد نباید تا قبل از رسمیت مجدد خود کابینه را اعلام می کرد و آقای مشایی را به عنوان دوم شخص در قوه مجریه انتخاب می نمود کسی که در 4سال قبل قرآن را با دف زدن در مراسم می اورد، قراردادهایی با شبکه عربی الجزیره برای پخش ترانه های ایرانی می بندد، این امور باعث ناراحتی مراجع تقلید می شود و نیز این خلاف ولایت پذیری است.
وی تاکید کرد: از اینکه این حرفها در نماز جمعه بیان می شود به خاطر اینکه ما وظیفه داریم که مردم را آگاه کنیم مردم ما را به عنوان امین خود می دانند و در رابطه تنفیذ ریاست جمهوری حرف آخر را مقام معظم رهبری بیان می کنند.
همچنین در نماز جمعه امروز مشهد در بین نماز جمعه و نماز عصر آیت الله خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری با تایید صحبتهای آیت الله علم الهدی گفت : نباید به دنبال تضعیف ولایت فقیه باشیم و در دل مردم تردید بیندازیم .
رئیس بنیاد بین المللی غدیر تأکیدکرد : اگر 6صفر یا 9صفر در مقابل 24 بگذاریم زمانی این صفرها واین عدد 24 ارزش پیدامی کند كه در 12مرداد ولی فقیه تنفیذ آقای محمو د احمدی نژاد را بار دیگر امضا کنند آن موقع است که اعتبار دارد./پ202
ارسال نظرات