۳۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۵
کد خبر: ۹۶۱۲۱
نایب رییس مجلس شورای اسلامی:

نبود فهم درست از واقعیت‌ها فتنه 88 را رقم زد

خبرگزاری رسا ـ نایب رییس مجلس شورای اسلامی، آگاهی از مقتضیات زمان را برای مبلغان ضروری دانست و اظهار داشت:در فتنه سال 88 بسیاری از کوتاهی‌ها به دلیل نبود فهم درست از واقعیت ها، رویدادها و ریشه های حوادث بر می گشت.
همايش علمي کاربردي تبليغ ويژه دهه آخر صفر در قم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی، 30 دی ماه در همایش علمی کاربردی تبلیغ که با حضور مبلغان اعزامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در دهه آخر ماه صفر گفت: تبیین دستاوردهای اجرای طرح هدف مند سازی یارانه ها برای مردم بسیار ضروری است و لازم است مبلغان به آن توجه کنند.

وی در ادامه افزود: همچنین تبیین نقش نظام اسلامی و نظام دینی در تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی همچنین در رویدادهای کشوری منطقه ای، قاره ای و بین المللی از دیگر نکاتی است که مبلغان باید به آن توجه کنند.

حجت الاسلام ابوترابی فرد با اشاره به آیه کریمه نفر اظهار داشت: برای دفاع از اندیشه های دینی و انقلابی و حضور در عرصه جنگ نرم نیازمند یک جریان منسجم هستیم که با انگیزه عالی جهاد فی سبیل الله برای تبیین مبانی دینی گام بردارند.

وی خاطر نشان کرد: اگر انگیزه های مادی جایگزین انگیزه های بلند معنوی شود این حرکت نا تمام می ماند و در میان راه از حرکت باز می ایستد.

این فعال سیاسی یادآور شد: آگاهی از مقتضیات زمان از دیگر نکاتی است که لازم است مبلغان به آن توجه کنند؛ مبلغی که عالم به زمان و مقتضیات زمان نباشد نمی تواند به خوبی دیگران را راهنمایی و ارشاد کند.

وی تأکید کرد: در فتنه سال 88 بسیاری از کوتاهی‌ها به دلیل نبود فهم درست از واقعیت ها، رویدادها و ریشه های حوادث بر می گشت.

حجت الاسلام ابوترابی فرد با اشاره به تحولات صورت گرفته در قرن اخیر تصریح کرد: با نگاهی به کشورهای ترکیه و رژیم اشغال گر قدس می توان به این نکته اساسی پی برد که برخی غفلت دارند از این که انقلاب اسلامی چه تحولاتی در سطح جهان ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: کشور ترکیه از یک کشور لاییک به کشوری اسلامی تبدیل شده است و رژیم اشغالگر قدس که از ابتدای تأسیس تاکنون روز به روز بر قدرت خود می افزود و در جنگ های مختلف اعراب را شکست داده بود، قدرت پوشالی خود را از دست داده است.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: مدیریت فتنه داخلی، مدیریت برنامه هسته ای و تحولات کشور در سال اخیر نشانگر رهبری هوشمندانه و مقتدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است و صاحبان اندیشه به آن اعتراف می کنند.

وی با ارائه آمار و ارقامی از صرفه جویی های مردم پس از هدفمندی یارانه ها گفت: بحث هدفمند سازی یارانه ها بسیار بحث مهم و کلیدی است و دولت کار بسیار مهمی را مدیریت می کند و در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نظام ما از دو اصل اسلامیت و جمهوریت تشکیل شده که اسلامیت نظام در گروه ولایت فقیه و جمهوریت مبنی بر رای‌گیری در انتخابات است و دشمن بر این دو اصل نگاه ویژه‌ای داشته و سعی در تضعیف نظام دارد.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد با تاکید بر مدیریت نبرد رسانه‌ای اظهار داشت: دشمنان سبک‌ها و روش‌های جدیدی در این عرصه خلق می‌کنند که باید با پشتوانه به مبارزه بپردازیم.

وی با اشاره به ایستادگی کشور در برابر تحریم‌ها بیان داشت: هیچ کشوری در جهان وجود ندارد که با وجود تحریم‌ها دوام آورد و چینی‌ها امروز قدرت اقتصادی را در مرحله نخست پیگیری می‌کنند تا سپس به مبارزه در برابر استکبار بپردازند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ثمره تحریم و جنگ رسانه‌ای 9 دی ماه است که با حضور گسترده مردم این تصویر و شجره طیبه به وجود آمد./919/پ202/ص

ارسال نظرات