امام جمعه کلات:
پیام شهدای روحانی به طلبه های امروز تکلیف محوری است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کلات گفت: پیام شهدای روحانی به طلبه های امروز در همه عرصه های فرهنگی ، عملی و سازندگی، تکلیف محوری است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده، در حاشیه برگزاری اولین یادواره شهدای روحانی مدرسه علمیه سلیمانیه در مشهد گفت: تحصیل علم همیشه به عنوان یکی از اولیت های روحانیون مطرح است اما باید با وظیفه شناسی در هر عصری پیرو ولایت فقیه بود.
وی خاطر نشان کرد: مقتضیات زمان، روحانیت را نیازمند تجهیز به علوم و فنون روز کرده است و باید این قشر با موقعیت شناسی ، روحانیون رزمنده سال های دفاع مقدس را الگوی عملی خود قرار دهند.
امام جمعه کلات ادامه داد: دشمن هر روز با ابزارها و تجهیزات و قالب های نوین وارد عرصه عدوات نسبت به دین و اسلام می شود و شناخت و هشیاری طلاب و روحانیون در عرصه مقابله با تهاجم فرهنگی از اولویت های امروز حوزه های علمیه است.
وی خواستار آشنایی جدی تر روحانیون جوان با مکاتب مختلف فکری و خطوط فکری انحرافی در جامعه شد و بر لزوم حرکت سریعتر این قشر در برخورد با ناتوی فرهنگی بوجود آمده ، تاکید کرد.
حجت الاسلام قلی زاده عنوان کرد: روحانیون رزمی تبلیغی که شکل پیدایش آنها به دوران دفاع مقدس باز می گردد باید امروز نیز در عرصه های سازندگی و فرهنگی به میدان نبرد بیایند و از ارزشهای فرهنگی ، اسلامی و انقلابی دفاع کنند.
وی با اشاره به موضوع تحول در حوزه های علمیه که در سخنان مقام معظم رهبری در جمع طلاب نیز تاکید شده است، بیان داشت: معنای تحول ، بهره برداری از استعدادها و توان های موجود با نگاه به گذشته برای بالندگی حوزه های علمیه است./ د102
ارسال نظرات