۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۹۸۹۳۵

برگزاری اردوی طلیعه حضور در منطقه یک حوزه‌ علمیه خواهران

خبرگزاری رسا ـ اردوی توجیهی «طلیعه حضور» ویژه طلاب سال اول حوزه‌های علمیه خواهران منطقه یک در تهران برگزار می‌شود.
برگزاری اردوی طلیعه حضور در منطقه یک حوزه‌ علمیه خواهران
فاطمه حبیبی، معاون فرهنگی منطقه یک حوزه‌های علمیه خواهران، از اردوی طلیعه حضور به عنوان اردوی توجیهی طلاب سال اول حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد و افزود: 1200 نفر از طلاب ورودی سال تحصیلی90-89 در دو گروه به این اردو دعوت می شوند.

وی در موضوع هدف از برگزاری این اردو ابراز داشت: تبیین جایگاه و اهداف طلبگی و آگاهی به زمان، بیان ویژگی ها و شئون طلبگی و راهکارهای آن، ایجاد و تقویت انگیزه، بررسی افت ها و مشکلات، تهدیدات طلبگی و ارائه راه کارهای مقابله با آن، بیان انتظارات مردم از روحانیت، و بررسی جنگ نرم، چگونگی مقابله با آن و وظایف طلاب در برابر آن، از جمله اهداف برگزاری این اردو است.

معاون فرهنگی منطقه یک حوزه های علمیه خواهران گفت: این اردو در دو گروه که اولین گروه آن در تاریخ پنجم و ششم اسفند‌‌، با حضور طلاب سال اول 21 مدرسه علمیه خواهران استان های سمنان، البرز و شهرستان های شهر تهران و گروه دوم در تاریخ هشتم و نهم اسفند‌ماه با حضور طلاب سال اول 24 مدرسه علمیه خواهران شهر تهران برگزار می‌شود.

حبیبی اظهار داشت: در هر گروه از این اردو حدود ششصد نفر از طلاب سال اول از سخنان حجت الاسلام قندی، معاون فرهنگی و تربیتی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام حمید محمدی، قائم مقام وزیر در امور قرآنی، فدایی، نماینده مجلس شورای اسلامی، قره باغی، مسئول کانون نخبگان بسیج، زهرا راستی، مدیر منطقه یک حوزه های علمیه خواهران و حجج اسلام پناهیان، مومنی، برادران، فرازی، از اساتید حوزه و دانشگاه بهره مند می شوند.

گفتنی است، این اردو در مجتمع آدینه واقع در بزرگراه نیایش تهران برگزار می‌شود./956/پ202/س
ارسال نظرات