۰۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۹۹۰۰۰
استاندار مازندران:

تقویت باورهای دینی مردم با حضور تأثیر‌گذار روحانیت امکان‌پذیر است

خبرگزاری رسا ـ استاندار مازندران با اشاره به این که روحانیان نقش تأثیر‌گذاری در انتقال مفاهیم و آموزه‌های دینی بر عهده دارند، تصریح کرد: تقویت باورهای دینی در مردم و به ویژه نسل جوان جامعه با حضور تأثیر‌گذار روحانیت امکان‌پذیر است.
استاندار مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران، امروز در جلسه شورای اقامه نماز استان در ساری با مهم ارزیابی‌کردن فریضه نماز در دین مبین اسلام گفت: دستگاه‌های اجرایی باید همت کنند که فریضه الهی نماز سر‌لوحه همه کار‌های اجرایی شان باشد.

وی با بیان این که همه دستگاه های اجرایی به ویژه نهاد های دولتی باید همه تلاش خود را در جهت نهادینه کردن فرهنگ نماز در سطوح مختلف جامعه انجام دهند، افزود: قدم بر داشتن در این عرصه تأثیر گذاری بسیاری در جامعه خواهد داشت.

استاندار مازندران، نماز را راهگشای مشکلات مادی و معنوی انسان دانست و خاطرنشان کرد: رفع مشکلات جامعه در گرو نهادینه کردن فرهنگ الهی نماز است.

طاهایی با بیان این که نهادینه شدن فرهنگ نماز خوانی سلامت اجتماعی جامعه را تضمین خواهد کرد، بیان داشت: نماز بهترین و تأثیر گذار ترین ابزار برای بازداشتن انسان از گناه و معصیت است.

نماینده عالی دولت در مازندران در ادامه سخنان خود به وضعیت نماز‌خانه‌های بین راهی استان اشاره کرد و از تشکیل کمیته‌ای به منظور نظارت بر این نماز‌خانه‌ها خبر داد و ادامه داد: با توجه به گردشگر‌پذیر بودن مازندران، توسعه و تجهیز نماز‌خانه‌های بین راهی ضروری است.

استاندار مازندران با تأکید براین که نهادهای دینی و فرهنگی باید از هر فرصتی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز در جامعه استفاده کنند، تصریح کرد: تقویت این فریضه الهی جامعه را در برابر بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی واکسینه می‌کند.

طاهایی گفت: برای فرهنگ‌سازی نماز، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و ستاد اقامه نماز می‌توانند از تابلوهای تبلیغاتی در سطح شهرها استفاده بهینه کنند.

وی در ادامه همچنین به نقش روحانیان و طلاب جوان در نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز در جامعه اشاره و خواستار بهره‌گیری از توان طلاب جوان در سطح مساجد و مراکز فرهنگی استان شد.

استاندار مازندران با اشاره به این که روحانیان نقش تأثیر‌گذاری در انتقال مفاهیم و آموزه‌های دینی بر عهده دارند، تصریح کرد: تقویت باورهای دینی در مردم و به ویژه نسل جوان جامعه با حضور تأثیر‌گذار روحانیت امکان‌پذیر است.

طاهایی در ادامه سخنان خود با بیان این که در حال حاضر هزار و پانصد نفر از خادمان مساجد استان زیر پوشش بیمه قرار گرفتند، گفت: تدابیری اندیشه شده که طی مراحلی بقیه خادمان هم بیمه شوند.

وی همچنین با اشاره به تأثیر حضور بانوان در هیأت امنای مساجد بر حضور و مشارکت بانوان ‌در عرصه‌‌های فرهنگی تأکید کرد./950/پ202/س
ارسال نظرات