مسؤول دفتر مدیریت و ارتباطات حوزه علمیه خراسان:
جبهه های فرهنگی نیازمند مجاهدت های روحانیان انقلابی است
خبرگزاری رسا ـ مسؤول دفتر مدیریت و ارتباطات حوزه علمیه خراسان گفت: امروز جبهه های فرهنگی نیازمند مجاهدت های روحانیان انقلابی است و باید راه شهدای روحانی در این مسیر احیا شود.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رمضانی گفت: شبیخون فرهنگی و تهاجمی که در این عرصه به فرهنگ اسلامی انقلابی ما شده است وظیفه و رسالت روحانیت و حوزههای علمیه را سنگینتر می کند.
وی ادامه داد: امروز سکاندار عرصه روحانیت برخوردار از روحیه انقلابی، مقام معظم رهبری است و توجه به مسیری که ایشان در مقابله با این تهاجم در جبهه های فرهنگی مشخص می کنند بر همه طلاب لازم است.
مسؤول دفتر مدیریت و ارتباطات حوزه علمیه خراسان با توجه به برگزاری اولین یادواره شهدای روحانی مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد اظهار داشت : توجه به عرصه جهاد در کنار علم آموزی اصلی است که چه در دوران دفاع مقدس و چه در زمان کنونی که صحنه تهاجم فرهنگی جدی می نماید باید سرلوحه طلبه های رزمنده باشد.
وی ویژگی مهم شهدای روحانی را عشق به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دانست و بر لزوم ترویج روحیه ایثار و شهادت برگرفته از مکتب ائمه اطهار (ع) در حوزه های علمیه تأکید کرد.
این مقام مسؤول در حوزه علمیه خراسان خاطر نشان کرد :علم گرایی توأم با معنویت وتوجه به ارزش های مورد توجه دین می تواند ما را در حوزه های علمیه در مسیر تحولی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است موفق بدارد.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به اهمیت دو عنصر زمان شناسی و موقعیت شناسی در فعالیت های روحانیون تأکید کرد : باید برنامه ریزی دراز مدت و اندیشه ورزی حوزه های علمیه را به موقعیتی برسانیم که نیاز جامعه ایران وجهان را دراین برهه زمانی حساس برطرف کند.
وی یادآور شد: بدون توجه به راه شهدای روحانی و قرار گرفتن در مسیر تفکر شهدا وامام (ره) نمی توان به وظایف و رسالت های روحانیت در شرایط کنونی عمل کرد.
مسؤول دفتر مدیریت و ارتباطات حوزه علمیه خراسان همچنین تقویت معنویت وتوجه به خط اصیل رهبری را اصل مهم مورد توجه روحانیان ذکر کرد./ د102
ارسال نظرات