بعد از حمایت از دیکتاتور مصر؛
شیخ الازهر خواستار کناره گیری حکام عرب از قدرت شد
خبرگزاری رسا ـ شیخ الازهر مصر از حکام عرب خواست تا از قدرت کناره گیری کنند و به کشتار شهروندان پایان دهند.

به گزارش خبرگزاری رسا، احمد الطیب شیخ الازهر مصر در بیانیه ای که روز گذشته صادر کرد از حکام عرب خواست تا به خواسته های مردم اهتمام ورزیده و برای جلوگیری از ریخته شدن خون شهروندان از قدرت کناره گیری کنند.
وی کشتار مردم توسط حکام مستبد را به شدت محکوم کرد و افزود: حکام ظالم و مستبد باید میان ترک قدرت و ادامه خونریزی ها که شبانه روز در حال جاری شدن است یکی را انتخاب کنند و مطمئنا کناره گیری از قدرت، کمترین امری است که می توانند در قبال صبری که ملت ها سالهاست با آن دست و پنجه نرم می کنند انجام دهند.
احمد الطیب از سکوت جهان اسلام نسبت به کشتار مسلمانان انتقاد کرد و اظهار داشت: بی اعتنایی کشورهای عربی و اسلامی به مشکلات و بحران های داخلی سایر کشورهای اسلامی سبب دخالت نظامی بیگانگان شد درحالی که که همگان تصور می کردند عصر دخالت نظامی پایان یافته است. حکام و ملت های عربی مسیر صحیح را از دست داده و به همین دلیل است که با این مشکلات مواجه شدند.
شیخ الازهر نسبت به نقشه های آمریکا برای تجزیه لیبی هشدار داد و تصریح کرد: آمریکا و کشورهای غربی با هدف تجزیه لیبی و غارت کردن ثروت های آن به لیبی حمله ور شده و می خواهند همان بلایی که بر سر عراق آورده اند در لیبی نیز تکرار کنند.
این بیانیه در حالی صادر شد که شیخ الازهر پیش از این در مقابل قیام مردم مصر در حمایت از حسنی مبارک سکوت اختیار کرده بود و از سوی دیگر بسیاری از علمای جهان اسلام که از قیام ملت های مصر و تونس و لیبی به شدت حمایت کرده بودند نسبت به کشتار و سرکوب مردم مظلوم و بی دفاع بحرین سکوت کرده و برخی از علما نظیر قرضاوی پا را فراتر گذاشته و با شیعی خواندن قیام ملت بحرین، خواستار قلع و قمع شهروندان بحرینی شدند./980/ج
ارسال نظرات