در نشست شیخ الازهر و رهبر اخوان المسلمین مصر تاکید شد؛
ایستادگی در برابر فتواهای افراطی و تکفیر مسلمانان
خبرگزاری رسا ـ شیخ الازهر و رهبر اخوان المسلمین مصر بر لزوم مقابله با فتواهای افراطی و بدعت تکفیر تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری رسا، احمد الطیب، شیخ الازهر مصر، روز گذشته با حضور در دفتر محمد البدیع، رهبر اخوان المسلمین این کشور با البدیع و مسوولان این جنبش دیدار و گفت و گو کرد.
الطیب پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: این دیدار به درخواست اخوان المسلمین و با هدف متحد ساختن مواضع و دیدگاه های علما انجام گرفت. این دیدار بسیار دوستانه بود و راه های همکاری میان الازهر و اخوان المسلمین برای وحدت دیدگاه امت بررسی شد.
وی افزود: دو طرف در این دیدار بر لزوم ایستادگی در برابر بدعت تکفیر و نادیده گرفتن آرای دیگران و همچنین مقابله با فتنه و اظهارات مغرضانه ای که جوامع عربی و اسلامی را به سوی شکاف سوق می دهد تاکید کردند.
شیخ الازهر از گسترش فتواهای افراطی انتقاد کرد و اظهار داشت: الازهر حرص فراوانی نسبت به وحدت کلمه اسلامی دارد و با نشر اندیشه های معتدل تسامح گرایانه در برابر فتواهای افراطی ایستاده است و تلاش می کند تا به اظهارات تکفیری و شکاف های مذهبی پایان دهد.
محمد البدیع نیز از اندیشه های معتدلانه شیخ الازهر تقدیر کرد و نسبت به همکاری همه جانبه اخوان المسلمین با الازهر برای نشر فرهنگ تسامح و اعتدال تاکید کرد.
گفتنی است دیدار شیخ الازهر و رهبر اخوان المسلمین مصر برای اولین بار در تاریخ رخ داد./980/ب902/گ
ارسال نظرات