تفاوتهای زن و مرد از ویژگیهای چرخش نظام آفرینش است
حجت الاسلام محمود مقدمی، مدیر کل فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: بررسی جایگاه زنان در اسلام در دو بعد مقایسه زنان با آنچه قبل از اسلام بود و آنچه رخ داده امکانپذیر است.
وی بیان داشت: قبل از اسلام زن کالا بود و به ارث می رسید و زنده به گور می شد و ارزش انسانی نازلی داشت.
وی گفت: اسلام در مقابل دیدگاه نادرست نسبت به زنان ایستاد و ضمن جایگاه دادن و شخصیت قائل شدن برای زنان، در راستای حذف اقدامات انحرافی گام برداشت.
این محقق علوم اسلامی اظهار داشت: امروز هم نگاه اسلام به زنان یک نگاه مترقی است و اسلام زن و مرد را در انسانیت مشترک میداند و البته به دلیل تفاوت های این دو جنس، کارکردهای متفاوتی قائل شده است.
وی اظهار داشت: نظام زندگی باید بچرخد و اجزای این نظام اگرچه متفاوت اما در تکامل حرکت یکدیگر هستند.
این محقق علوم اسلامی بیان داشت: زن و مرد از جنبه های خصوصیات روحی و جسمی دارای تفاوتهایی هستند که این تفاوت حسن است و نمی توان آن را عیب محسوب کرد.
وی با اشاره به اینکه در نظام آفرینش هر شخصی دارای ویژگی های خاص خود است، ادامه داد: احساسی بودن زنان همچون عقلانی بودن مردان یک امتیاز است.
پژوهشگر حوزه علمیه قم اظهار داشت: مردان به سبب جسم قویتر، وظایف سنگینتری بر عهده دارند و زنان به دلیل عواطف دارای نقش مدیریت عاطفی و اخلاقی هستند.
وی بیان داشت: امروز نظام از هم گسیخته خانواده در غرب، فرزندان بدون سرپرست و زندگیهای مجرادانه محصول نگاه غلط به زن و سست شدن نظام خانواده است. /909/ت302/ع