تبلیغ تخصصی در کنار تبلیغ سنتی نیاز امروز جامعه است
حجت الاسلام احمد پاکنهاد، مدیر کل امور دینی و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: برای نخستین بار در ایام نوروزی طرحی با عنوان«اعزام مبلغ تبرعی» اجرا شد که مورد استقبال مبلغان قرار گرفت و دویست نفر از مبلغان به مناطق خودشان اعزام و با تبلیغ چهره به چهره، برگزاری نماز جماعت و مسابقه های فرهنگی به تبلیغ دین پرداختند.
وی با اشاره به این که مبلغان بی نیاز از جلسات درس اخلاق نیستند، افزود: در کنار جلسات بصیرتافزایی که پنج شنبه هر هفته، با حضور شخصیت های مطرح سیاسی و علمی کشور ویژه سرگروههای کاروانهای اعزامی برگزار میشود، جلسه درس اخلاق نیز برگزار می شود.
حجت الاسلام پاکنهاد با بیان این نکته که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با شورای عالی حوزه بر اخلاق و عرفان عملی تأکید کردند، اظهار داشت: از این رو، کتابها و نرم افزارهای تخصصی اساتید اخلاق حوزه همچون کتاب شرح حدیث عنوان بصری، شناسایی و در سبد فرهنگی و ره توشههای مبلغان قرار میگیرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به تبلیغ تخصصی خاطر نشان کرد: در کنار تبلیغ سنتی باید وارد عرصه تبلیغ تخصصی شویم، همچنین مبلغان از جهت بومی بودن، گویش و لهجه و سن و متناسب با نیازهای مخاطبان اعزام شوند.
مدیر کل امور دینی و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور یادآور شد: از این رو با مراجعه به پرونده هشت هزار مبلغ، مبلغان متخصص شناسایی شدند که از این میان تعدادی حافظ قرآن و نهج البلاغه، کارشناس ارشد روانشناسی، تبلیغ، حقوق و قضا، کلام و مهدویت هستند.
وی ادامه داد: همچنین از مبلغان این اداره درخواست شده است تا با به روز رسانی پرونده خود، تخصصهای خود را ارائه دهند، همچنین در نامهنگاری با مراکز تخصصی حوزه، برای تشکیل پرونده نخبگان آن مراکز اعلام آمادگی شده است.
حجت الاسلام پاک نهاد تأکید کرد: همچنین در رویکردی جدید، مبلغان تنها از قم اعزام نمی شوند، بلکه تمامی مبلغان بومی و غیر بومی مرتبط با ادارات اوقاف در شهرستان های کشور نیز اعزام خواهند شد و مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: در نشستی با معاون فرهنگی تبلیغی و مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی هماهنگی لازم برای تحت پوشش قراردادن و شناسنامه دار کردن گروه های جهادی صورت گرفت.
مدیر کل امور دینی و اعزام مبلغ سازمان اوقاف ابراز داشت: این گروه ها زحمات زیادی می کشند، اما هیچ دستگاهی از آنها حمایت نمی کند، تنها در مدرسه شهیدین 9 گروه جهادی فعالیت می کنند، این گروه ها در مدرسه معصومیه و دیگر مدارس نیز حضور فعال دارند.
وی ادامه داد: ایجاد سابقه فرهنگی، حمایت های مادی و معنوی همچون هزینه ایاب و ذهاب و بیمه کمترین امکاناتی است که می توان در اختیار این گروه ها قرار داد، همچنین با شناسایی این گروه ها از موازی کاری نیز جلوگیری می شود.
حجت الاسلام پاک نهاد با اشاره به ضرورت تبلیغ چهره به چهره و مشاوره فردی گفت: در کنار تبلیغ سنتی، ضرورت مشاوره بیش از پیش احساس می شود و لازم است مشاوران به صورت تخصصی به این امر بپردازند./919/ت302/ع