کاستی های عرصه فرهنگ و تبلیغ ناشی از عدم تدوین نقشه مهندسی فرهنگی است
حجت الاسلام احمد زادهوش، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) ابرازداشت: یکی از برکات نظام اسلامی این بود که فرهنگ زیر بنا و اساس جامعه قرار گرفت و از سوی امام راحل(ره) و در ادامه رهبر معظم انقلاب دستگاه ها و نهادهای متعدد فرهنگی و دینی عهده دار این مسؤولیت بزرگ شدند.
وی با بیان اینکه خدمات و تلاش های این دستگاه ها در داخل و خارج از کشور بسیار فراوان و با برکت است، ابراز داشت: برخی انتقاد میکنند که چرا با وجود این دستگاه های فرهنگی و تبلیغی هنوز گرفتار سؤ رفتارها و بزهکاریها و ناهنجاری های اجتماعی هستیم.
حجت الاسلام زادهوش ابرازداشت: در جواب این افراد منتقد باید گفت که عمده مشکلات بر میگردد به اینکه ما امروز زیر بمباران عظیم دشمنان قرار داریم و نقطه کلیدی تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان نظام اسلامی و ارزش های دینی ما است.
حجتالاسلام زادهوش تدوین نقشه مهندسی فرهنگی کشور را ضروری دانست و تاکید کرد: اگر هر یک از دستگاه های فرهنگی و تبلیغی بازنگری شوند و جایگاه اصلی خود را بهتر پیدا کنند، فواید بیشتری در عرصه فرهنگی و تبلیغی عاید ما میشود.
این مسؤول فرهنگی با تاکید بر ضرورت تعامل و هماهنگی بیش از پیش دستگاههای فرهنگی تبلیغی ابراز داشت: یکی از مهم ترین فوایدی که تعامل و هماهنگی این نهادها دارد این است که از موازی کاری اجتناب میشود.
وی گفت: من معتقدم همه آنچه در دستگاههای تبلیغ دینی انجام می گیرد موازی کاری نیست، بلکه یک فعالیت تکمیلی است و ما به آن به عنوان یک نعمت نگاه می کنیم.
حجت الاسلام زادهوش اضافه کرد: در این عرصه مهم به قدری نیازها وسیع است که همه این دستگاهها با وجود تلاش فراوان باز هم نمیتوانند نیازها را پوشش دهند.
وی افزود: برخی بسیار تند و شکننده این دستگاه ها را متهم به موازی کاری میکنند، در حالی که این گونه نیست و خوشبختانه در پی توصیه های مقام معظم رهبری امروز بیش از هر زمان این دستگاهها به هم نزدیک شدهاند و با هم تعامل و هماهنگی دارند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: با وجود اقدامات و فعالیتهای انجام شده، هنوز مهندسی فرهنگی محقق نشده است و اگر ما ریزش داریم به این دلیل است که به یک مهندسی فرهنگی دست نیافتهایم و این مساله باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. /924/ت302/ع