بهسازی معنوی جامعه از طریق خانواده وظیفه خطیر حوزههای علمیه است
حجت الاسلام محمد نریم موسی، پژوهشگر حوزه علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به جایگاه خطیر خانواده در جامعه بیان داشت: انقلاب اسلامی بدون شک سر برآورده از واحد اجتماعی کوجکی به نام خانواده است.
وی با اشاره به اینکه خانوادههای مذهبی و ایمانی در راه پیروزی و ثبات و سربلندی انقلاب اسلامی دریغ نورزیدهاند، گفت: دشمن پی برده است تا خانواده را منحل نکند، این انقلاب را نمی تواند از بین ببرد.
این عضو ستاد روایت سیره شهداء، با اشاره به ناکامی دشمن در این عرصه بیان داشت: البته نباید از مکر دشمنان غافل شویم و در صورتی که هوشمندانه با این تهدید برخورد کنیم موفق خواهیم شد.
وی بیان داشت: دشمن با هدف گرفتن خانواده میخواهد نقطه وحدت جامعه را به چالش بکشد از این رو جا دارد با استفاده از برنامههای فرهنگی و تقویت برنامههای خانوادگی ناکامی دشمنان را رقم بزنیم.
حجت الاسلام نریم موسی با اشاره به اینکه خانواده نقطه اتکای جامعه اسلامی ایران محسوب میشود، اظهار داشت: خانوادهها باید تحت پوشش برنامههای بیدارگرایانه قرار گیرند و با توانمند شدن در تحلیل به نقد فرهنگ مهاجم بپردازند.
این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: مسؤولان و مردم باید تلاش کنند تا معنویت افزایش یابد و بارقههای معنوی و مذهبی در خانواده پررنگتر دیده شود.
وی بیان داشت: حوزههای علمیه کارآمدترین متولی در بحث افزایش معنویت در جامعه و به ویژه خانوادهها است که باید به صورت کامل و متمرکز و هدایت شده در این مسیر برنامه ریزی و تبلیغ کنند.
این فعال فرهنگی بیان داشت: توقع از حوزه های علمیه، تبلیغ و بهسازی معنوی جامعه از طریق خانواده است و این مساله نیازمند ارادهای قوی و وقت کافی است.
وی بیان داشت: حوزههای علمیه باید کار کنند تا کودکان، نوجوانان و جوانان را تحت پوشش برنامههای فکری و مذهبی قرار دهند.
این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: هنوز این توان در حوزههای علمیه به طورر جدی به کار گرفته نشده است و به همین دلیل در این عرصه با آسیب هایی مواجه هستیم. /909/ت302/ع