۰۸ تير ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۶
کد خبر: ۱۰۷۷۷۶
فعال حوزوی در عرصه فرهنگی:

مبلغان و مربیان خود را به دانش روز مسلط و مجهز کنند

خبرگزاری رسا ـ سرپرست دفتر فرهنگی مدارس رستگاران سراسر کشور بیان داشت: باید تلاش کرد تا با تمام توان به کارهای آموزشی جهت داد و از بحث‌های آموزشی استفاده‌های تربیتی و فرهنگی کرد.
تبليغ


حجت الاسلام عبدالله مرادی، سرپرست دفتر فرهنگی مدارس رستگاران سراسر کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: باید آموزش همراه با بکارگیری مهارت‌های نوین آموزشی باشد و از تشویق در این راستا استفاده بیشتری شود.

وی با تاکید بر اینکه مربیان باید در تابستان از محیط های باز تا حد امکان استفاده کنند، بیان داشت: البته آنها باید این مهارت را داشته باشند تا در فضاهای مناسب، با طرح بحث های مرتبط، مطلب را در عمق جان متربی بنشانند.

این محقق حوزه علمیه قم گفت: باید تلاش کرد تا با تمام توان به کارهای آموزشی جهت داد و از بحث‌های آموزشی استفاده های تربیتی و فرهنگی کرد.

این فعال فرهنگی بیان داشت: طبیعت بهترین مکان برای نشان دادن رویش به عنوان درسی از خداشناسی است و متربیان می توانند با دیدن حرکت در آب، حرکت در مسیر الهی و پرهیز از خمودگی را درس بگیرند.

وی بیان داشت: برگزاری کلاس های نجوم، مقدمه ای برای آشنایی بیشتر نوجوانان با فضای پیرامون خود و آگاهی به عظمت خلقت است.

این محقق علوم اسلامی بیان داشت: امسال تعطیلات تابستان با ماه‌های مبارک شعبان و رمضان همراه شده است که می تواند کمک شایانی به افزایش معنویت در برنامه‌های اوقات فراغت کند.

وی بیان داشت: چند سالی است که بحث های مهدویت در جوامع آموزشی و فرهنگی کشور با استقبال خوبی مواجه شده است که باید این فرصت را غنیمت شمرد.

این فعال فرهنگی اظهار داشت: امروز مربیان با نسلی روبرو هستند که به مدد فضای رسانه ها دارای اطلاعات به روزی هستند، از این رو مبلغان و مربیان باید خود را به دانش روز مسلط و مجهز کنند.

وی بیان داشت: استفاده از اماکن مذهبی در برنامه های اوقات فراغت دارای نقش و اهمیت خاصی است.

حجت الاسلام مرادی بیان داشت: باید از توان مسجد که در فرهنگ اسلامی دارای ارزش والایی است در زمینه تربیت بهره گرفته شود.

وی بیان داشت: تربیت اسلامی نوجوانان و جوانان کمک می کند تا آنها در سنین بالاتر تصمیمات دقیق و از روی معیار داشته باشند. /909/ت302/ع

ارسال نظرات