۱۴ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۰
کد خبر: ۱۰۸۰۷۵
معاون پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی:

شیوه‌های ترویج فرهنگ اسلامی باید بازنگری شود

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی گفت: برای پاسخگویی مطلوب نیاز است که در شیوه‌های ترویج فرهنگ اسلامی بازنگری صورت گیرد.
سامانه پاسخگويي پرسش

به گزارش خبرگزاری رسا، اعضای هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از سامانه پاسخگویی دینی ایپرسش بازدید کردند.

در این بازدید دکترمحمود حکمت‌نیا، معاون پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی طی سخنانی این سامانه را مجموعه ای هدفمند و مبتنی بر آموزه‌های دینی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه این مرکز در پاسخگویی دینی از جایگاه مطلوبی برخوردار است، لیکن برای جذابیت بیشتر برای مخاطبان باید پاید این امر را بر مبنای اصول و چارچوب‌های تفکیک شده پیش برد تا بتوان از خروجی‌های آن در تصمیم سازی‌های کلان کشوری بهره برد.

وی همچنین خواستار برگزاری جلسه‌ای با حضور اندیشمندان در عرصه پاسخگویی دینی جهت نقد و بررسی بیشتر این مرکز شد تا بتوان به راهکارهای مطلوب دست یافت و مخاطبان به پاسخ‌های ارزشمندتری دست یابند.

 حکمت نیا ابراز داشت: برای پاسخگویی مطلوب نیاز است که در شیوه‌های ترویج فرهنگ اسلامی بازنگری گردد و نوع پاسخگویی این سامانه خود بیانگر یک تحول و بازنگری است.

حجت الاسلام روحانی مقدم، مدیر اجرایی سامانه ایپرسش نیز گزارشی از روند پاسخگویی دینی این مرکز ارائه داد و خاطرنشان کرد: پاسخگویی صحیح ومنطقی به سوالات وشبهات روز، جامعه را در مقابل اسلام ستیزی واکسینه می‌کند.

وی افزود: حمایت مراکز پژوهشی از آثار تولید شده در مراکز پاسخگویی دینی می‌تواند درجهت نشر حقایق دین در بین اقشار مختلف جامعه اثرگذار باشد.

حجت الاسلام هدایت‌نیا، نیز طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی ازفعالیتهای این مجموعه درجهت پاسخ به سؤالات وشبهات دینی جامعه تلاش کارشناسان دینی را شایسته تقدیر دانست و گفت: فعالیت مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اقدام موفق وارزشمندی است که اقشار مختلف جامعه مخصوصا جوانان ونوجوانان را درمقابل هجوم باران شبهات درحوزه معرفت دینی یاری می‌کند.

عضوهیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی به دعوت این مجموعه برای همکاری پاسخ مثبت داد و آمادگی خود را برای پاسخگویی دینی اعلام کرد./916/د102/ع

برچسب ها: ایپرسش
ارسال نظرات