۲۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۱۰۸۵۸۲
الوفاق بحرین:

گفت وگوی ملی به صحنه ای برای برانگیختن احساسات ملت تبدیل شده است

خبرگزاری رسا ـ عضو جمعیت الوفاق اسلامی بحرین تاکید کرد که مقامات آل خلیفه در جلسات گفت وگوی ملی در صدد برانگیختن احساسات معارضه و ملت هستند.
انجمن الوفاق اسلامي بحرين
به گزارش خبرگزاری رسا، کنفرانس مطبوعاتی جمعیت الوفاق اسلامی بحرین، بزرگ ترین حزب معارض رژیم آل خلیفه درباره آخرین نتایج گفت وگوی ملی، روز گذشته با حضور اعضای این جمعیت در منامه برگزار شد.

خلیل المرزوق، رئیس هیئت الوفاق در مذاکرات با رژیم آل خلیفه، تشکیل حکومت منتخب را خواسته ملت خواند و گفت: حکومت منتخب امری بیهوده نیست، بلکه خواسته اصلی و ضروری شهروندان به شمار می آید و کسانی که با حکومت منتخب مخالف هستند حق جلوگیری از تشکیل آن را ندارند.

وی افزود: امنیت تنها با مشارکت تحقق می یابد و تا زمانی که ملت، واقعا منبع قدرت تلقی نشوند این مشارکت نیز صورت نمی گیرد.

المرزوق تصریح کرد: ملت بحرین که می خواست رای خود را بیان کند در مرحله بسیار سختی قرار گرفته است. قیام ملت بحرین با قیام های عربی تفاوت دارد و از خوشی و ناز و نعمت سرچشمه نمی گیرد، بلکه صبر شهروندان به دلیل تحمل سال ها محرومیت، تبعیض، سرکوب و به حاشیه راندن لبریز شده و به خیابان ها ریختند.

عضو جمعیت الوفاق از نحوه برگزاری جلسات این گفت وگو به شدت انتقاد کرد و اظهار داشت: الوفاق همچنان در پی این است که ابزارهای گفت وگو را تصحیح کند، مدیریت مذاکرات به هیچ وجه توانایی اداره جلسات را ندارد و نمی داند چه اقدامی باید در قبال موضوعاتی که مطرح می شود انجام دهد. جهانیان باید بدانند که این گفت وگوها نمی تواند ثبات را به بحرین بازگرداند.

وی تاکید کرد: پرداختن به موضوعاتی نظیر خمس، هیئت های عزاداری و مراکز اجتماعی نشان می دهد که مقامات در صدد برانگیختن احساسات معارضه و ملت هستند و می خواهند مذاکرات را به صحنه جنگ و جدل تبدیل کنند تا به جهانیان وانمود سازند که ملت بحرین توان پذیرش اندیشه های مخالف را ندارد.

سید هادی الموسوی، دیگر عضو الوفاق نیز بر لزوم آ‍زادی فوری زندانیان تاکید کرد و ادامه داد: 7 بانوی بحرینی همچنان در زندان بسر می برند و برخی از آنان به مدت 1 الی 4 سال به حبس محکوم شده اند و شگفت آور اینکه یکی از بانوان تنها به دلیل گوش دادن به شعر در خودرویش به 4 سال زندان محکوم شد. حضور این بانوان و ادامه شکنجه زندانیان مرد از مشکلات اصلی کشور است که پیامدهای بسیار نامطلوبی به همراه خواهد داشت.

وی خاطر نشان ساخت: مقامات بحرینی در حالی از آرامش سخن می گویند که نوجوان 12 ساله ای را با بمب صوتی زخمی می کنند و به تجاوزات مستمر خود علیه شهروندان ادامه می دهند./980/ب902/گ
ارسال نظرات
captcha