۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۵
کد خبر: ۱۱۱۲۷۶
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی:

قبح‌زدایی از گناهان نتیجه غفلت از احیای امر به معروف است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی گفت: برخی با لجبازی و یا برنامه‌های هدفمند به دنبال قبح‌زدایی از گناهان و تخریب چهره واقعی اسلام هستند.
حجاب و عفاف
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام عبدالحمید باقری بنابی، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی، بامداد امروز در جمع شب زنده‌داران بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مصلای اعظم تبریز اظهار داشت: شب قدر فرصتی بسیار ارزشمند برای استغفار و بخشش گناهان است، اما نباید این‌گونه تصور شود که یازده ماه از سال را گناه بکنیم به امید این‌که در این ماه مبارک بخشیده شویم.

وی خاطر‌نشان کرد: برخی از گناهان هستند که نه در دنیا و نه در آخرت مورد عفو و بخشش قرار نمی‌گیرند، بنا‌بر این بایستی دقت نظر خاصی در اعمال و رفتار خود در دیگر اعمال سال داشته باشیم.

حجت الاسلام باقری بنابی ادامه داد: فردی که خود را شیعه علی بن ابی طالب می‌داند؛ اما در عمل منافق و کافر نشان می‌دهد، با چه رویی در لیالی قدر انتظار شفاعت و استغفار از درگاه الهی دارد، اگر شیعه علی(ع) بودن تنها در گفتار بود، منافقان از بهترین مخلصان کوی امامت بودند، در حالی که این گونه نیست باید در عمل شیعه بودن خود را ثابت کنیم.

عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وضعیت عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: گاهی مشاهده می‌شود، بانوان با وضعیت نه چندان مطلوب و مورد رضایت حضرت ولی‌عصر(عج) در مجالس دینی حاضر می‌شوند، اگر این‌گونه باشد از دیگران نمی‌توان انتظار دیگری داشت.

وی با انتقاد از این‌که برنامه جامع و مشخصی برای مقابله با معضل بدحجابی در نظام اسلامی وجود ندارد، تصریح کرد: عده ای با لجبازی و یا برنامه‌های هدفمند به دنبال قبح‌زدایی از گناهان و تخریب چهره واقعی اسلام هستند.

حجت الاسلام بنابی با تاکید بر این‌که هنوز نتوانسته ایم حجاب را به عنوان ارزش برتر در جامعه ترویج دهیم، گفت: چرا باید یک دختر دانش آموز و یا دانشجوی محجبه در محافل علمی و جامعه تحقیر شده و متهم به عقب ماندگی و افکار متحجرانه شود، اینها نشان از کم‌کاری متولیان امور فرهنگی و دینی است.

عضو شورای استانی حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی با بیان این‌که بی تفاوتی نسبت به مسائل پیرامون را در شأن شیعه علی بن ابی طالب نیست، خاطر‌نشان کرد: هر گاه فرائض دینی از جمله امر به معروف و نهی از منکر در جامعه فراموش شود، دشمنان اسلام حق را باطل و باطل را حق جلوه می‌دهند و اینجا همان آغاز انحراف در دین است.

وی خواستار تذهیب نفس و تحول درونی در ماه مبارک رمضان شد و ادامه داد: اگر خود را شیعه دوازده امامی و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت می دانیم، باید رفتار و عمل خود را نیز ولایی کنیم، در غیر این صورت با منافقان هیچ تفاوتی نخواهیم داشت.

حجت الاسلام بنابی در پایان با بیان این‌که حضرت علی(ع) بیشترین ضربه را از مسلمانان به ظاهر دین مدار خورده است، تصریح کرد: قاتل آن حضرت جزء مجاهدان اسلام و شب زنده داران ماه رمضان بود، انحراف به قدری در آن دوران عمیق شده بود که ناطق قرآن را لعن کرده و متهم به خروج از دین می‌کردند./935/پ202/س
ارسال نظرات