۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۱۱۵۷۰۶

همایش زن مسلمان؛ خانواده کارآمد در قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همایش زن مسلمان؛ خانواده کارآمد به همت معاونت پژوهش مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی در قم برگزار شد.
زن مسلمان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش زن مسلمان خانواده کارآمد، صبح امروز 7 آبان‌ماه به همت معاونت پژوهش مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدای قم وابسته به جامعةالمصطفی العالمیه در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد.
 
براساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی، استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در بخشی از این مراسم با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم‌(ص) مبنی بر سفارش آن حضرت بر رفتار خوب با زنان، به تبیین خانواده سالم از دیدگاه اسلام پرداخت.
 
وی با بیان این‌که پوشیدگی و عفت از فطرت انسان است، افزود: زمانی که آدم و حوا در بهشت از درخت ممنوعه خوردند و بخشی از بدنشان نمایان شد، زن و شوهر بودند، اما باید خودشان را بپوشانند که این اقتضای فطرت است.
 
در ابتدای این مراسم نیز حجت‌الاسلام سیدمفید حسینی کوهساری، رییس دفتر ریاست جامعةالمصطفی العالمیه با بیان این‌که طلاب المصطفی در دنیای کنونی با جریان‌های متعدد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مواجه هستند، این جریان‌ها را معرفی کرد.
 
وی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به جریان‌های فکری معرفتی اولویت‌دار، افزود: شناخت اسلام در میان جریان‌های معرفتی دنیای معاصر که داعیه ایجاد و مدیریت یک تمدن را دارند به عنوان یکی از جریان‌های تمدنی معرفتی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
 
همچنین حجت‌الاسلام صفورایی، رییس مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی و عضو هیأت علمی جامعةالمصطفی العالمیه با ارایه گزارشی از چگونگی برگزاری این همایش، تولید علم و توانمندسازی طلاب در زمینه‌های پژوهشی را از مهم‌ترین اهداف برگزاری آن برشمرد.
 
وی با بیان این‌که زن مسلمان و خانواده کارآمد دو محور اصلی این همایش بود، افزود: فراخوان مقاله به حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور ارسال شد و در مجموع 144 مقاله از طلاب مدرسه بنت‌الهدی و 215 مقاله از سایر حوزه‌ها به دبیرخانه همایش ارسال شد.
 
دبیر علمی همایش زن مسلمان خانواده کارآمد ادامه داد: 32 مقاله در محور زن مسلمان، 249 مقاله در محور خانواده کارآمد و 77 مقاله در زمینه آسیب‌شناسی موضوع همایش دریافت شد که پس از سه مرحله ارزیابی، 18 مقاله برتر شناخته شد.
 
وی از انتشار مجموعه مقالات این همایش تا هفته آینده خبر داد و گفت: این مقالات از ملیت‌های الجزایر، بوسنی، کنگو، سوریه، تایلند، فیلیپین، کانادا، آذربایجان، تانزانیا، تاجیکستان، هندوستان، ازبکستان، برمه، عراق و ایران، اندونزی، پاکستان و افغانستان به دبیرخانه همایش ارسال شده بود.
 
گفتنی است، همایش زن مسلمان خانواده کارآمد با معرفی 18 مقاله‌ برتر به کار خود پایان داد که براساس آن از 4 مقاله اول،‌ 6 مقاله دوم و 10 مقاله سوم این همایش تقدیر شد. /920/پ202/ع

ارسال نظرات