۰۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۱۱۵۸۳۸

کلیات اساسنامه اتحادیه مطبوعات جهان اسلام تایید شد

خبرگزاری رسا ـ کلیات اساسنامه پیشنهادی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اعضای اتحادیه مطبوعات جهان اسلام توسط مدیران ارشد نشریات اسلامی عضو این اتحادیه تصویب شد.
مطبوعات
به گزارش خبرگزاری رسا، کلیات اساسانامه اتحادیه مطبوعات جهان اسلام در مراسمی با حضور اصحاب رسانه کشورهای اسلامی عضو این اتحادیه تایید شد.

سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اجلاس تاسیسی اتحادیه مطبوعات جهان اسلام که در محل هتل لاله تهران برگزار شد افزود: به طور قطع در این اتحادیه تنها به حضور مطبوعات کشورهای اسلامی بسنده نخواهیم کرد و از کشورهای غیر اسلامی که خبرنگاران و مطبوعات اسلامی در آنجا فعالیت دارند برای حضور و عضویت در اتحادیه دعوت می شود.

وی با یادآوری اینکه هدف از تشکیل این اتحادیه ایحاد وحدت و انسجام در میان کشورهای اسلامی است افزود: برخلاف رسانه های غربی که قصد تفرقه افکنی و ایجاد اختلاف میان مسلمانان را دارند، اتحادیه مطبوعات جهان اسلام بر مشترکات مسلمانان و تقویت آن تاکید دارد.

حسینی ادامه داد: در عرصه رقابت با رسانه های غربی که برای مقابله با اسلام واسلام هراسی سرمایه گذاری کلان می کنند، ما نیز نیاز داریم که از جهت جاذبه های ظاهری و محتوایی نشریات و رسانه های خود را ارتقاء دهیم تا بتوانیم در مهندسی افکار عمومی دنیا جایگاه مناسبی داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد،کسانی که در اتحادیه مطبوعات جهان اسلام حضور دارند باید به وحدت میان مسلمانان جهان بیندیشند و عامل بازدارنده نباشند.

وی همچنین درباره عضویت رسانه های دولتی و غیر دولتی در این اتحادیه تصریح کرد: اینکه رسانه ای دولتی یا غیر دولتی باشد مهم نیست، مهم سابقه غیر دولتی این اتحادیه است که از آن به عنوان تشکیلاتی غیر دولتی یاد می شود.

حسینی در ادامه با بیان اینکه کمیته های اجرایی اتحادیه مطبوعات جهان اسلام در آینده نزدیک تشکیل می شود گفت: به طور قطع همه اعضای این اتحادیه منتظر سرعت عمل در انجام امور هستند و باید بتوانیم به سرعت به اهداف دست یابیم.

وی همچنین با اشاره به پیشنهاد نمایندگان رسانه ای کشورهای اندونزی و مالزی برای میزبانی جلسات اتحادیه مطبوعات جهان اسلام در آینده یادآور شد: قطعا مانعی برای این امر وجود ندارد که مجمع عمومی سالانه اتحادیه در کشورهای دیگر برگزر شود اما از آنجایی که برگزاری یک مجمع بزرگ نیاز به موافقت دولت ها دارد اگر موافقت نامه ارسال شود برگزاری مجمع سالانه این اتحادیه در کشور متقاضی مورد بررسی قرار می گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: بیانیه تشکیل اتحادیه مطبوعات جهان اسلام بعد از ظهر امروز شنبه در حضور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری کشورمان قرائت خواهد شد.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها تا دهم آبان ماه در مصلای امام خمینی (ره) برپا است. /917/د103/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات