فرماندار مشهد در تبیین جنگ نرم؛
سخنان خانم کلینتون کم ارزش تر از یک فیلم هالیوود است
خبرگزاری رسا ـ فرماندار مشهد مقدس در دیدار با مسئولان سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی ، سخنان هتاکانه خانم کلینتون را بی تأثیر و کم ارزش تر از حتی یک فیلم هالیوودی دانست.

به گزارش خبرگزاری رسا، مهندس موحدیان ، فرماندار مشهد، با اشاره به جنگ نرم بیگانگان، تأکید کرد: هجمه اصلی و بیشترین تأثیر جنگ نرم کودتای فرهنگی دشمنان ، از طریق رسانه هاو فیلم هایی است که با پنبه سر می برند.
وی افزود: سخنان توهین آمیز خانم کلینتون ، وزیر امور خارجه آمریکا به دلیل مستقیم گویی ، به سرعت با موضع گیری قاطع مقامات کشورمان و بی اعتنایی مردم مواجه شد اما اثر القائات آثار هنری غرب به صورت غیر مستقیم بر روی ذهن و روح انسان هاست.
فرماندار مشهد همچنین با بیان اینکه باید بپذیریم تکنیک سینما و برخی هنرهای دیگر را از غرب گرفته ایم اظهار تأسف کرد: علاوه بر فرم و آموزه های فنی و ارادتی ، فرهنگ منحط آنان نیز گاهی منتقل شده است.
وی افزود: تعمیق و گسترش روحیه بسیجی در همه عرصه ها به خصوص مجموعه های هنری و با زبان هنر، ضرورت امروز ما و راه برون رفت از معضلات است.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی مشهد مقدس با اظهار تأسف از پایین بودن سرانه مطالعه در کشور برنامه ریزی جامعه برای بهینه سازی اوقات فراغت خانواده ها را ضروری خواند.
در قسمتی از این دیدار ، مسئول سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی ،نیز اظهار داشت: برای ماندگاری اصول و ارزش های انقلاب اسلامی می بایست لذا ابزار هنر، حداکثر بهره را برده و هنرمندان و اقضائات کارهای هنری را درک کرد.
سید جواد کمالی تأکید کرد: پشتیبانی از هنرمندان و تکریم آنان مهمترین خواسته آنان و اولویت امروز ماست که می بایست در برنامه ریزی ها توجه شود.
وی تعداد انجمن های تخصصی سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی را 9 انجمن هنری تخصصی و تعداد کانون های استان در شهرستان ها را در حال حاضر 16کانون عنوان کرد./917/د103/ص
ارسال نظرات