کشوری که در ضرورریات زندگی به بیگانه وابسته باشد بله گوی دیگران است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید پیش از ظهر امروز در دیدار با فرمانده و جمعی از فرماندهان سپاه استان قم اظهار داشت: دانشمندان، مجاهدان و اقتصاد سه رکن اساسی در هر جامعه است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه کشوری که امنیت ندارد چیزی در آن رشد نمیکند و جامعه بیسواد جامعه ای فاقد ارزش است، گفت: صدای حرکت قلم دانشمندان بر روی کاغذ، صدای پای سربازان وقتی گامهای خود را محکم بر زمین می کوبند و تلاش تولیدکنندگان مایه خوشحالی خداوند است و خدا برای آن رزش زیادی قایل است.
استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه باید از دانشمندان و علما تکریم شود تصریح کرد: دانشمندان و علمایی که در مسیر حفظ وطن گام برمیدارند و وابسته به اجانب نیستند باید مورد تقدیر و تکریم قرار گیرند.
وی اظهار داشت: عدم وابستگی به اجانب و همین مقدار که فرد وطن فروش و وابسته به بیگانگان نباشد کفایت می کند و نباید در گزینش این افراد سختگیری کرد.
حضرت آیت الله سبحانی با بیان اینکه تلاش تولیدکنندگان اقتصادی نزد خداوند اجر و قرب دارد بیان داشت: کشوری که در ضرورریات زندگی به بیگانه وابسته باشد بله گوی دیگران است.
وی با اشاره به اهمیت امنیت در کشور تاکید کرد: قرآن می فرماید دشمنان را بترسانید نه اینکه وارد جنگ شوید و همین مانورهایی که از سوی نظامیان برگزار می شود توانسته کشور را از خطرات حفظ کند.
حضرت آیت الله سبحانی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک عید غدیر عنوان داشت: حادثه غدیر را 120 صحابی، 90 نفر از تابعین و در مجموع 360 عالم سنی نقل کرده اند که فوق تواتر است.
وی تاکیدکرد: در دوره صدر اسلام اعراب عشایری زندگی میکردند و اگر سیستم انتخاباتی وجود داشت رای نهایی با روسای عشایر بود به همین دلیل وصایت و جانشینی انتصابی از سوی خداوند بود.
وی درباره علل فراموشی غدیر بعد از گذشت دو ماه از ماجرا اظهار داشت: در دوران خود پیامبر(ص) نیز 60 مورد مخالفت با دستورات پیامبر شد و منحصر به بعد از پیامبر(ص) نبود. /901/ پ202/ع