۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۲
کد خبر: ۱۱۹۱۱۹
از سوی حوزه علمیه خواهران کشور؛

دایره‌المعارف «زنان عالمه» تدوین می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر ساماندهی امور پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مدیر ساماندهی خواهران با تأکید بر این که باید تلاش کنیم تا دایره المعارف زنان عالمه را تشکیل دهیم، تصریح کرد: این دایره المعارف می تواند بهترین الگوی علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای کشور و حتی جهان باشد.
دکتر حسين اسحاقي، مدير ساماندهي امور پژوهشي عمومي حوزه‌هاي علميه خواهران کشور


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حسین اسحاقی، مدیر ساماندهی امور پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، امروز در نخستین کرسی آزاد اندیشی که با عنوان «تحول و نوآوری، مطالبه رهبری، مساعی حوزه ها» که از سوی مدیریت منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران در مینودشت برگزار شد، بیان داشت: طلاب ما باید در بدو ورود به به حوزه هدف خود را از تحصیل در این مکان مقدس با سه شاخصه تدریس، تبلیغ، پژوهش مشخص کنند تا موقف تر باشند.

وی با بیان این که تحول در حوزه یک امر ضروری و از مطالبه های مهم مقام معظم رهبری است، اظهار داشت: باید در حوزه های علمیه بکوشیم تا خواهران، فقیه، فیلسوف، پژوهشگر داشته باشیم.

مدیر ساماندهی امور پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با تأکید بر شناسایی دقیق و کارشناسی نیازها در جامعه تصریح رکد: باید بر اساس این نیازها نشست ها و کرسی های آزاد اندیشی را در مدارس علمیه برپا کرد.

اسحاقی با بیان این که با بیان این که خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امروز یک انقلاب پژوهشی در حوزه های علمیه آغاز شده است، خاطرنشان کرد: عنوان هفته پژوهش امسال را نیز «یک طلبه یک پژوهشگر» برگزیدیم تا به اهداف مدنظر مرکز مدیریت نیل پیدا کنیم.
 
مدیر ساماندهی امور پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با تأکید بر این که باید تلاش کنیم تا دایره المعارف زنان عالمه را تشکیل دهیم، تصریح کرد: این دایره المعارف می تواند بهترین الگوی علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای کشور و حتی جهان باشد.

اسحاقی در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت های بسیار خوب پژوهشی در حوزه های علمیه خواهران کشور، بیان داشت: همه تلاش ما این است از این ظرفیت ها بیشترین بهره برداری را به عمل آوریم.

وی همچنین به مسأله تبلیغ دین از سوی طلاب خواهر اشاره کرد و با بیان این که مساجد به عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه های معنوی جهان اسلام پل ارتباطی مناسبی برای ارتباط بهتر طلاب با مردم است، خاطرنشان کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا حضور خواهران طلبه در مساجد به منظور تبلیغ ارزش های اسلامی تقویت شود.

مدیر ساماندهی امور پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه فرهنگی و اجتماعی بانوان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواستار مشارکت بانوان طلبه در بخش های سیاسی و اجتماعی شد.

اسحاقی با بیان این که بانوان طلبه برای مشارکت فعال در عرصه سیاسی نیازمند برگزاری نشست های علمی دارند، افزود: امروز حضور بانوان طلبه در عرصه های سیاسی و اجتماعی می تواند در هدایت بانوان به مسیری صحیح به منظور تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نقش تأثیرگذاری داشته باشد./950/پ202/س

ارسال نظرات