۰۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۴
کد خبر: ۱۱۹۵۹۶
امام جمعه موقت اهواز:

خودسانسوری از مشکلات اجرا نشدن کرسی های نقد و مناظره است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام حسن زاده اظهار داشت: مسؤولان نباید برای اجرای کرسی های نظریه پردازی و آزاداندیشی، نقد و مناظره در دانشگاه ها و حوزه های علمیه کوتاهی کنند چرا که خودسانسوری و نگرانی در میان برخی از شرکت کنندگان از اساسی ترین علت اجرایی نشدن این امر مهم است.
حجت الاسلام و المسلمين حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز
حجت الاسلام سید ابوالحسن حسن زاده امام جمعه موقت اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، به اهمیت تولید متون علوم انسانی با رویکرد اسلامی اشاره کرد و افزود: علوم انسانی در غرب مبتنی بر انسان محوری است و این نگاه از نظر اسلام غیر قابل پذیرش می باشد که از این رو اهمیت تولید متون علوم انسانی بر مبنای اسلامی و بومی باید تولید شود.

وی با بیان این که بخش مشترک مطالعاتی در حوزه و دانشگاه بسیار زیاد است، ابراز داشت: علوم اقتصاد، حقوق، روانشناسی، ادبیات فارسی، اخلاق، سیاست اسلامی و فقه اسلامی از جمله سرفصل های هستند که می توان برای وحدت حوزه و دانشگاه ترسیم کرد.

حجت الاسلام حسن زاده بیان داشت: مسؤولان نباید برای اجرای کرسی های نظریه پردازی و آزاداندیشی، نقد و مناظره در دانشگاه ها و حوزه های علمیه کوتاهی کنند چرا که خودسانسوری و نگرانی در میان برخی از شرکت کنندگان از اساسی ترین علت اجرایی نشدن این امر مهم است.

امام جمعه موقت اهواز در ادامه سخنانش تأکید کرد: باید با افق بلند مدت و سعه صدر در راستای تحقق مطالبات رهبری پیرامون نقد و مناظره علمی و همچنین کرسی های نظریه پردازی و آزاداندیشی در مراکز علمی تلاش کنیم.

وی با انتقاد از نگاه ناپسندانه برخی از عناصر در حوزه ها و دانشگاه نسبت به همدیگر، خاطر نشان ساخت: بی دین بودن دانشگاهیان از نگاه برخی از حوزویان به خاطر غربی بودن علوم دانشگاه ها و براساس قاعده غلط هر چه از غرب بیاید بوی بی دینی می دهد است.

حجت الاسلام حسن زاده در پایان سخنان خود با بیان این که بعضی از دانشگاهیان نیز به جهت فراگیری علوم جدید، خود را پیشرفته و متمدن می دانند و حوزویان را مرتجع و واپس گرا خطاب می کنند، تصریح کرد: باید اشتباهاتمان را بپذیریم و نکات قوت خود را بشناسیم و به آنها اطمینان آوریم./9463/ت302/ص
ارسال نظرات