۰۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۱۱۹۷۲۳
آیت الله کعبی:

سکولاریزه کردن کشور پروژه مشترک جریان فتنه و انحراف است

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز مطالعات راهبردی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تبیین نقش روحانیت در انتخابات، روشنگری نسبت به جریان های مختلف از جمله جریان فتنه و انحراف را یکی از وظایف روحانیان دانست.
آيت الله عباس کعبي عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله عباس کعبی صبح امروز در جمع مسؤولان نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم، به تبیین شرایط کشور در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخت.

وی با بیان اینکه چتر جامعه مدرسین و روحانیت یک چتر فراگیر است که هر کس که به اسلام، نظام و ولایت فقیه، امام، رهبری و قانون اساسی معتقد باشد را در بر می گیرد، ابراز داشت: نگاه جامعه مدرسین و روحانیت در انتخابات فراحزبی است و برای ما مجموعه گروه های اصولگرایان تفاوتی نمی کنند.

آیت الله کعبی شرکت در انتخابات مجلس نهم را به مثابه شرکت در راهپیمایی 9 دی و 22 بهمن دانست و با تاکید بر حضور حداکثری مردم در این انتخابات، افزود: با توجه به اینکه انتخابات نهم مجلس، نخستین انتخابات بعد از فتنه 88 در کشور است دشمنان در صدد هستند که مردم را دلسرد کنند.

عضو جامعه مدرسین مشارکت حداکثری را ضامن عزت و اقتدار نظام اسلامی دانست و بیان داشت: روحانیت باید در جهت تشویق مردم به حضور حداکثری تلاش کند و تبلیغ در این خصوص یک نوع امر به معروف و دعوت به خیر است.

آیت الله کعبی با بیان اینکه اصل دعوت به مشارکت در انتخابات باید در دستور کا ما باشد، ابراز داشت: ما باید از مجادلات و مخاصمات انتخاباتی اجتناب کنیم، مجموعه انرژی خود را صرف دعواها نکنیم بلکه انرژی ما باید صرف کاهش و از بین بردن تنش ها بشود تا وحدت بین اصولگرایان ایجاد شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تبیین وظیفه روحانیت در قبال انتخابات، تاکید کرد: روشنگری نسبت به جریان های فتنه و انحراف از دیگر مسؤولیت های روحانیت است.

وی تبیین شاخصه های اصولگرایی و معیار انتخاب صحیح را وظیفه دیگر روحانیت دانست و تاکید کرد: نباید مسائل بخشی، محلی و منطقه ای و قومیتی و امثال اینها در انتخابات ملاک شود. روحانیت معتمد مردم است و باید از این مساله به نفع نظام و در جهت تحکیم ارزش های اسلامی و انقلابی به نحو مطلوب استفاده کند.

وی بیان داشت: جریان انحرافی و فتنه به ضمیمه جریان اصلاح طلب و جریان های ساکت و منفعل در مقابل فتنه گران همه آنها پروژه سکولاریسم و اسلام منهای روحانیت را دنبال و به عنوان جریان غیر همسو با نظام و رهبری فعالیت می کنند و ما باید این مساله را به خوبی درک و برای مردم تبیین کنیم.

آیت الله کعبی گفت: یکی از برنامه های مهم اینها پیشبرد پروژه سکولاریزه کردن کشور است، خوشبختانه با حضور ملت انقلابی در صحنه و روشنگری ها و هدایت های مقام معظم رهبری برنامه پیچیده فتنه 88 با ایمان ملت و حضور عظیم آنان شکست خورد.

وی اضافه کرد: در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی جریان های فتنه، انحراف، اصلاح طلبان و منفعلان و ساکتان در برابر فتنه و افراد بی تحلیل به اضافه جریان خارج نشین می خواهند با نفوذ در مجلس پروژه سکولاریزه کردن را به پیش ببرند و ما باید در این خصوص هوشیار باشیم.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه روحانیت به عنوان دیده بان امین ملت و نظام باید در مقابل جریان های انحرافی و فتنه روشنگری و آنها را به ملت معرفی کند، گفت: نگاه جریان انحرافی که در کنار دولت متولد شد به روحانیت، مرجعیت و مساله معنویت، عقلانیت و عدالت نگاه متفاوتی است و باید ابعاد مختلف این نگاه را تبیین کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: دشمنان اسلام در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی پروژه چند وجهی را طراحی کرده اند، از یک جهت تحریم انتخابات و مشارکت حداقلی را دنبال می کنند، پروژه دیگرشان نفوذ دادن افراد مدنظر در مجلس است.

وی ایجاد اختلاف بین اصولگرایان و جبهه حامیان نظام و رهبری و ایجاد فتنه، آشوب و اغتشاش را از دیگر پروژه های دشمنان نظام ارزیابی و تصریح کرد: در حوادث سال 88 التهاب آفرینی در شمال تهران نقشه دشمنان و فتنه گران بود، اما در انتخابات مجلس برنامه دشمن این است که مناطق قومیتی، عشیره ای را بیشتر به التهاب بکشانند و از این ظرفیت برای پیشبرد نقشه های شوم خود استفاده کنند.

وی مشارکت مردم در انتخابات را نشانه ظرفیت مردمی بالای نظام دانست و تاکید کرد: امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی ظرفیت افکار عمومی همه انسان های آزادیخواه و طرفدار حقوق بشر واقعی و ملت های منطقه را در مساله بیداری اسلامی در برابر نظام سلطه به صحنه آورده است.

آیت الله کعبی تاکید کرد: این ظرفیت در اثر عمل به خط امام و توجه به مساله ولایت فقیه محقق شده است، تبیین شاخصه های خط امام و تاکید بر محوریت ولایت فقیه می تواند روشنگری خوبی برای مردم باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه ضمن تشریح فرآیند شکل گیری جبهه متحد اصولگرایی، جبهه پایداری را یکی از اضلاع اصولگرا دانست و تاکید کرد: این امیدواری وجود دارد که جبهه متحد اصولگرایی و جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بسیاری از حوزه های انتخابیه به لیست مشترک برسند. /924/پ202/ج
ارسال نظرات