ساکتین و طراحان فتنه صلاحیت نمایندگی مردم را ندارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سیدعبدالمجید اشکوری از اساتید حوزه و دانشگاه، روز پنجشنبه در نشست تخصصی ائمه جماعات مساجد استان قم که در محل جامعه مدرسین برگزار شد، از مساجد و ائمه جماعات به عنوان نهادهای مفهوم ساز دینی در سطح جامعه یاد کرد.
وی با بیان اینکه یکی از حرکت های جامعه حضور در انتخابات است که در ذیل مفهوم مردمسالاری دینی شکل می گیرد، ابرازداشت: امر به معروف و نهی از منکر مهم ترین عنصر سازنده مردمسالاری دینی است که آن را از دمکراسی و مردمسالاری غربی متمایز می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر به معنای وجود یک نظارت بر خود، دیگران و بر حکومت ها است تا هیچ حرکتی برخلاف مصلحت بشری صورت نپذیرد و تمام تلاش ها در راستای مصلحت بکار گرفته شود.
حجت الاسلام اشکوری با بیان اینکه در مردمسالاری دینی حضور در انتخابات بر پایه اصل امر به معروف و نهی از منکر یک امر واجب است، اضافه کرد: مردم با حضور خود در پای صندوق های رای این تکلیف شرعی را امتثال و نمایندگان خود را انتخاب میکنند.
وی حضور در انتخابات را وظیفه دینی و ملی دانست و با اشاره به اینکه انتخاب فرد اصلح نیز یک اصل بسیار مهم است، بیان داشت: کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز باید در همین چارچوب فعالیت های خود را بر اساس اصل امر به معروف و نهی از منکر تنظیم کنند.
وی افزود: پس از برگزاری انتخابات نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید وظایف و حرکات خود را بر اساس امر به معروف و نهی از منکر دنبال کنند و همواره این اصل را مدنظر داشته باشند.
حجت الاسلام اشکوری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ساکتین و طراحان فتنه صلاحیت حضور در مجلس و نمایندگی ملت ایران را ندارند، گفت: افرادی که در مقابل فتنه ها سکوت کرده و یا سبب ایجاد آن شدند و با اصل مبنایی امر به معروف و نهی از منکر به مقابله برخاستند صلاحیت خود را از دست دادهاند. /924/پ202/ع