مراسم سی و سومین سالگرد شهادت شهید صدر در اروپا برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ مراسم سی و سومین سالگرد شهادت شهید صدر در انگلستان، هلند و بلژیک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، مراسم سی و سومین سالگرد شهادت شهید صدر و بنت الهدی صدر از سوی دفتر شهید محمدصادق صدر و حزب الدعوه اسلامی در انگلستان، هلند و بلژیک برگزار شد.
علما، اندیشمندان، اعضای سفارت عراق و جمع کثیری از مردم در هتل کراون لندن حضور یافته و سی و سومین سالگرد شهادت شهید سید محمدباقر صدر و خواهرش را برگزار کردند.
سید حسن صدر، مسوول دفتر روابط خارجه شهید محمدصادق صدر در این مراسم با اشاره به سیره علمی و عملی شهید صدر گفت: همگان باید از سیره شهید صدر پیروی کرده و از درس های گرانبهای این شهید استفاده کنند. شهید صدر تنها به شیعیان اختصاص نداشت، بلکه از آن همه مسلمانان بود و خود را وابسته به مذهب و طایفه خاصی نمی دانست.
وی افزود: اندیشه های کفرآلود در حال گسترش در جوامع غربی است و ما وظیفه داریم از فرزندان خود در برابر این اندیشه ها محافظت کنیم.
مسلمانان ساکن هلند و بلژیک نیز در مراسمی که به مناسبت سی و سومین سالگرد شهادت شهید صدر از سوی حزب الدعوه اسلامی برگزار شد حضور یافته و به بررسی سیره این عالم شهید پرداختند.
تعدادی از علما و اندیشمندان در این مراسم یاد و خاطره رشادت و فداکاری های خاندان صدر را گرامی داشته و این خاندان را نماد مقاومت در برابر ظلم و طاغوت توصیف کردند.
آنان همچنین تاکید کردند که خون شهدا همچون مناره ای می درخشد و از بازگشت دیکتاتوری به عراق جلوگیری می کنند./980/ب902/ک
ارسال نظرات