۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۷
کد خبر: ۱۲۸۰۳۰
بانوی کبریایی (2)؛

تقویت بنیان خانواده مشکلات جامعه را سامان می‌بخشد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) شهر جدید پرند گفت: امور داخلی خانواده با محوریت زن و مدیریت او سامان می یابد و تقویت این نقش، تقویت بنیان خانواده است و در واقع می توان گفت که تقویت بنیان خانواده باعث افزایش قدرت جامعه می شود.
زن و خانواده


حجت الاسلام مهدی بابایی، مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) شهر پرند، در گفت‎‎وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، حفظ ظرفیت حضور اجتماعی زنان را دارای اهمیت دانست و اظهار داشت: در جامعه کنونی هیچ راهی برای انکار ضرورت حضور زن در اجتماع نیست و این حضور افزون بر عدم توانایی بر انکار ثبوتش در اجتماع پرواضح است، بسیاری از مشاغل و جایگاه‎ها بدون حضور زنان امکان تحقق ضعیفی دارد و باید مردان همسو با زنان برای پیشرفت جوامع دینی تلاش کنند تا هیچ چیزی آسیب نبیند.

وی با اشاره به نقش زنان در انقلاب اسلامی تصریح کرد: می توان از حضور زنان در راهپیمایی ها گرفته تا تشویق و تبیین اهداف امام خمینی(ره) و تبلیغات زینب‎گونه آنان در تشویق جوانان خود در حضور در راهپیمایی‌ها و جبهه‌ها و همچنین حضور خود آنان در جبهه‌های نبرد و در پشت جبهه‌ها اشاره کرد.

 حجت الاسلام بابایی خاطرنشان کرد: وقتی به احادیث اسلام نگاه می‌کنیم نخستین و پر اهمیت‌ترین مسأله، مسأله خانواده است و ریز و درشت مباحث مربوط به آن در احادیث معصومین(ع) تبیین شده و روی آن تأکید فراوان شده است به گونه ای که نکات بسیار ریز اخلاقی جهت رعایت والدین هرکدام به تنهایی و نکاتی جهت رعایت هر دو در راستای اهداف متعالی تربیت الهی خانواده ترسیم شده است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) پرند با اشاره به نقش متقابل زن و مرد در خانواده ابراز داشت: زن و مرد بدون دیگری در عبودیت و تکامل ناقص است که با توجه به سیره معصومین نقش زن و مرد باید در کنار هم نعم العون علی طاعه الله بودن باشد؛ هر کدام  نقش خود را به خوبی ایفا کنند به همان اندازه به خداوند متعال و ایده آل های تبیینی معصومین(ع) نزدیک‎تر شده اند.

وی بیان داشت: مسلم است که امور داخلی خانواده با محوریت زن و مدیریت او سامان می یابد، تقویت این نقش تقویت بنیان خانواده است و در واقع می توان گفت که تقویت بنیان خانواده باعث افزایش قدرت جامعه می شود.

 حجت الاسلام بابایی ادامه داد: قدردانی متقابل ارکان خانواده از هم و به خصوص قدردانی جامعه و مردان از زنان باید پررنگ تر از گذشته صورت گیرد تا محور اصلی خانواده تقویت شود.

وی در پایان اظهار داشت: احادیث و سیره حضرت زهرا( س) در امور خانواده گویای بسیاری از مطالب اساسی در اداره خانه و خانواده است که با تبیین و تشریح و انس با این احادیث می توان به جایگاه بلند خانواده متعالی دست یافت و زنان باید حضرت زهرا(س) را در زندگی الگو قرار دهند./957/ت302/س

ارسال نظرات