روشهای اخلاقی و تربیتی حوزه علمیه بناب تشریح شد
حجت الاسلام علیرضا رضوی، معاون فرهنگی حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، به تشریح سیستم اخلاقی و تربیتی این مرکز آموزش علوم دینی پرداخت.
وی با بیان اینکه برای تمامی طلاب از بدو ورود به حوزه برنامه های اخلاقی، تربیتی و تهذیبی پیش بینی شده است اظهار داشت: هر طلبه ورودی جدید در بناب ماه اول تحصیل خود در پایه اول را با حضور در کلاس های اخلاقی و آشنایی با آداب طلبگی سپری می کند.
حجت الاسلام رضوی ادامه داد: طلاب ورودی جدید پس از ماه اول، هر 3 روز یک بار در اختیار مشاور اخلاقی و فرهنگی حوزه قرار می گیرند و هر جلسه با وظایف طلبه نسبت به استاد، فلسفه، آداب و ذی طلبگی آشنا می شوند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب با بیان اینکه برنامه های اخلاقی این مرکز تنها به طلاب پایه اول منحصر نمی شود ادامه داد: طلاب پایه دوم هر هفته یک جلسه، طلاب پایه های سه و چهار به صورت مشترک و همچنین طلاب پایه 5 به بالا به صورت هفتهای در جلسات اخلاقی و تربیتی اسلام حضور می یابند.
وی با بیان اینکه جلسات اخلاقی حوزه علمیه بناب در طول سال تداوم دارد افزود: هر ماه یک جلسه مشترک نیز برای تمامی طلاب پایه تحصیلی با حضور حجت الاسلام باقری بنابی، مدیر و استاد اخلاق حوزه برگزار می شود که همواره با نتایج ارزشمندی همراه است.
حجت الاسلام رضوی ادامه داد: هر سال 2 بار ارزیابی در خصوص انگیزه طلبگی، وضعیت تحصیل، مشکلات و دغدغه های فکری طلاب صورت می گیرد که در نهایت با جمعبندی نتایج و برآوردهای به عمل آمده، نسبت به اتخاذ تصمیمات جدید و اجرای برنامه های ویژه پیش بینی های لازم صورت می گیرد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب در ادامه با بیان اینکه این مرکز نسبت به مدیریت حجره ها نیز برنامه ویژه ای دارد اظهار داشت: برای طلاب پایه های اول و دوم، مسؤول حجره با ارزیابی های دقیق به عمل آمده از سوی مدیریت انتخاب می شود که از سال سوم مسؤول حجره به پیشنهاد خود طلاب است.
وی با بیان اینکه مسؤولان حجرات در طول سال دوره های اخلاقی متعددی را سپری می کنند تصریح کرد: اعتقاد بر این است که بایستی فضای حاکم بر حجره، برای تحصیل یک طلبه علوم دینی به طور کامل فراهم بوده و هیچ دغدغه ای وجود نداشته باشد، در اینصورت شاهد ارتقای علمی و اخلاقی طلاب در آینده خواهیم بود.
حجت الاسلام رضوی دعوت دوره ای از اساتید اخلاق حوزوی، برگزاری اردوهای زیارتی به شهرهای قم و مشهدمقدس، اجرای مسابقات کتابخوانی، برگزاری دوره های سیرمطالعاتی آثار شهید مطهری را از دیگر فعالیت های فرهنگی، تربیتی و تهذیبی حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب برشمرد./935/ت302/ب