۰۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۱۳۱۴۹۲
استاندار قم؛

تمام پروژه های سفر مقام معظم رهبری باید به بهره برداری برسد

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم از ضعف اطلاع رسانی در دستگاههای اجرایی استان انتقاد کرد و گفت: تبیین ظرفیت ها و توانمندی های استان و بیان پیشرفت های چشمگیر در عرصه های مختلف علمی، عمرانی، اقتصادی و فرهنگی، می تواند به تقویت امید، نشاط و علقه های ملی و انگیزه برای کار و تلاش بیشتر در نسل جوان منجر شود.
شوراي اداري استان قم



حجت‌الاسلام محمد حسن موسی‌پور، استاندار قم، در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به عظمت و جایگاه ماه شعبان، گفت: ماه شعبان مقدمه‌ای برای بهره مندی از مائده بزرگ الهی و فرصت مغتنمی است تا با مجاهدت با نفس و انجام فرایض و مستحبات الهی خود را برای درک ماه مبارک رمضان و لیله القدر آماده سازیم.

وی با تبریک فرارسیدن میلاد حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حضرت ابالفضل العباس(ع) خاطرنشان کرد: پاسداران انقلاب اسلامی تا به امروز با تأسی به سیدالشهدا(ع) و با تبعیت از امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب در برابر دشمنان دژی تسخیرناپذیر بوده و نظام مقدس جمهوری اسلامی را از فتنه های عظیم و پیچیده دشمنان در امان نگه داشته اند.

استاندار قم با بیان اینکه جانبازان حق بزرگی بر انقلاب اسلامی داشته و همه هستی خود را برای دفاع از دین فدا کرده اند، تصریح کرد: مدیران و مسوولان اجرایی باید رفع مشکلات و گرفتاری های جانبازان عزیز که همانا شهدای زنده انقلاب و پشتوانه های ایران اسلامی هستند، اهتمام ویژه ای داشته باشند.

وی همچنین وقوع حادثه هفتم تیر و شهادت آیت الله بهشتی را مورد توجه قرار داد و گفت: شهادت این عالم مجاهد ضایعه ای بزرگ برای انقلاب اسلامی بود، اما دستاورد بزرگی نیز برای کشورمان به همراه داشت که همان کور کردن خط نفاق و برملا ساختن توطئه ها و چهره منافقان و بدخواهان نظام اسلامی بود. استاندار قم با تبریک هفته قوه قضائیه از تلاشها و خدمات دستگاه قضائی و قضات گرامی تقدیر کرد.

حجت الاسلام موسی پور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فرصت اندکی تا پایان سال مالی باقی مانده است، خواستار تلاش هرچه بیشتر دستگاه های اجرایی برای جذب اعتبارات شد و گفت: با همت و تلاش مضاعف مجموعه مدیران و دستگاهها، استان قم در میان همه استانهای کشور رتبه اول را در جذب اعتبارات کسب کرده است.

وی همچنین از 2596 میلیارد تومان اعتبارات در سال جاری برای استان قم خبر داد و گفت: این اعتبارات نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته و مقدمه ای برای ایجاد تحولات بنیادین و ادامه مسیر رشد و پیشرفت و عمران استان خواهد بود.

استاندار قم با بیان اینکه در سال عمرانی 91-92 تمام پروژه های سفر مقام معظم رهبری باید به بهره برداری برسد، اظهار داشت: دستگاههای اجرایی باید بودجه های سال جاری را به سمت اتمام پروژه های نیمه تمام سوق داده و حدالامکان از تعریف پروژه های جدید خودداری نمایند.

وی همچنین پروژه های آبرسانی از سرشاخه های دز، منوریل، کمربند ریلی، 6 خطه کردن راه قم ـ گرمسار، راههای قم ـ قنوات، قم نیزار- قم آوه، ساماندهی ورودی ها، پروژه های ورزشی و آموزشی، تالار شهر و پروژه های بهداشتی و درمانی از جمله بیمارستان فرقانی، امام رضا(ع) و بیمارستان 128 تختخوابی نیروگاه را از جمله پروژه های مهمی دانست که باید با جدیت پیگیری شده و تا پایان سال مالی به اتمام برسد.

حجت الاسلام موسی پور بر ضرورت کیفی سازی و نظارت هرچه بیشتر مدیران بر اجرای پروژه های عمرانی تأکید کرد و گفت: انجام مطالعات کارشناسی پیش از انجام پروژه، پیش بینی ردیف اعتبارات، هماهنگی با دستگاه های مرتبط با پروژه و انتخاب پیمانکاران توانمند و با صلاحیت از جمله راهکارهای اجرای درست، با کیفیت و بهنگام پروژه های عمرانی است.

وی پروژه تقاطع سه سطحه 72 تن را به عنوان نمونه ای از اجرای موفقیت آمیز پروژه های عمرانی عنوان کرد و افزود: این پروژه با حجم عظیم عملیات عمرانی که حداقل برای بهره برداری از آن به 3 سال زمان نیاز بود، بحمدالله با سرعت در حال انجام بوده و در اولین سالگرد کلنگ زنی پروژه افتتاح خواهد شد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ایام فراغت تابستان، خواستار ارتقاء کمی و کیفی برنامه ها و فعالیتهای دستگاه های ذیربط شد و گفت: اجرای برنامه های تکراری بدون در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت و ارزیابی دقیق کارشناسی، برای جوانان و نوجوانان کشورمان تأثیرگذار نخواهد بود.

وی با بیان اینکه تعمیق و تقویت باورها و هویت ملی و دینی در میان نسل جوان و نوجوان باید در اولویت برنامه های اوقات فراغت باشد، اظهار داشت: بیان عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی و آشنا کردن قشر جوان با فعالیت ها و اقدامات چشمگیر در کشور و در استان قم حایز اهمیت بسیاری است.

حجت الاسلام موسی پور از ضعف اطلاع رسانی در دستگاههای اجرایی استان انتقاد کرد و گفت: تبیین ظرفیت ها و توانمندی های استان و بیان پیشرفت های چشمگیر در عرصه های مختلف علمی، عمرانی، اقتصادی و فرهنگی، می تواند به تقویت امید، نشاط و علقه های ملی و انگیزه برای کار و تلاش بیشتر در نسل جوان منجر شود.

وی با اشاره به فرارسیدن ایام نیمه شعبان و حضور خیل عظیم زائران از سرتاسر کشورمان در شهر مقدس قم به ویژه مسجد جمکران، خواستار همکاری و مشارکت همه دستگاههای اجرایی استان برای برگزاری هرچه بهتر و باشکوهتر جشن های میلاد منجی بشریت حضرت ولیعصر(عج) و پذیرایی شایسته از زائران شد.

استاندار قم همچنین تشکیل ستاد دولت الکترونیک و وظایف و تکالیف دستگاههای اجرایی برای تحقق اهداف این ستاد را مورد توجه قرار داد و گفت: طی سالهای گذشته با برنامه ریزی ها و اقدامات مناسب نهادهای ذیربط همه زیرساختها برای دستیابی به شاخصهای دولت الکترونیک و گسترش فناوری های اطلاعاتی در استان فراهم آمده است.

وی در ادامه با اشاره به تشکیل ستاد توسعه بخش کشاورزی و ستاد تسهیل امور واحدهای تولیدی در استان قم خاطرنشان کرد: برای رشد و شکوفایی هرچه بیشتر عرصه های صنعتی و کشاورزی در استان، تسهیلات ارزان قیمت و راهکارهای اجرایی مناسبی تمهید شده و امیدواریم به زودی شاهد تحولات خوبی در این بخشها باشیم.

استاندار قم از تصویب بیش از 400 طرح کشاورزی با اشتغال زایی حدود 1200 نفر در کارگروه توسعه بخش کشاورزی خبر داد.

حجت الاسلام موسی پور با بیان اینکه اقدامات انتظامی در استان قم باید متناسب با جایگاه علمی و معنوی این خطه مقدس باشد، خاطرنشان کرد: نیروهای انتظامی باید با افراد و گروههایی که بعضا برای خدشه دار کردن فضای فکری و فرهنگی شهر مقدس قم تلاش می کنند، برخورد نمایند.

وی با بیان اینکه در سال آخر فعالیت دولت عمدتا فضای کشور انتخاباتی شده و احزاب و گروهها خود را برای انتخابات ریاست جمهوری آماده می سازند، تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی نباید درگیر برخی مسایل حاشیه ای شده و بایستی وظایف و تکالیف خود را با جدیت پیگیری نمایند و به هیچ عنوان سستی و کاهلی قابل قبول نخواهد بود.

استاندار قم همچنین در توصیه ای به فعالان سیاسی گفت: احزاب و گروهها باید در بیان انتقادات و عملکردها انصاف را رعایت کرده تا خدایی ناکرده به سیاه نمایی منجر نشود و با منفی نشان دادن همه چیز، نظام مقدس جمهوری اسلامی ناکارآمد جلوه داده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از سفر به کشورهای عراق و مالزی ارایه کرد و گفت: از رویکردهای مثبت و موثر در دولت نهم و دهم توسعه روابط منطقه ای با دیگر کشورها بوده که دلیل اصلی آن، مقابله با تهدیدات و تحریم های روزافزون دشمنان اسلام و انقلاب و نیز فعال سازی ظرفیتهای اقتصادی، تجاری و بازرگانی استانها است.

حجت الاسلام موسی پور توافقات فرهنگی و اقتصادی بسیار مهم و موثر با استانهای نجف و کربلا و پیوند خواهرخواندگی با کربلا را مورد توجه قرار داد و گفت: توسعه روابط فرهنگی و تجاری با کشور عراق باید در اولویت دستگاههای ذیربط قرار داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه کلانتان مالزی، این اقدام را در نشان دادن چهره واقعی از انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران موثر دانست و گفت: باید از ظرفیت های بوجود آمده در کشورهای همسایه و کشورهای مسلمان برای توسعه هرچه بیشتر روابط و دستیابی به اهداف فرهنگی و اقتصادی بهره مند شویم./919/

ارسال نظرات