۲۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۱۳۸۲۸۴
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور:

حوزه های علمیه هیچ وقت تولید و ترویج علم را برای شغل و مدرک انجام نداده اند

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور در آیین افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه استان تهران، حوزه های علمیه را پیشگام تولید و ترویج علم در طول تاریخ دانست و تصریح کرد: حوزه های علمیه هیچ وقت تولید و ترویج علم را برای شغل، مدرک و نان و آب انجام نداده اند.
حجت الاسلام محمود رضا جمشيدي، مدير حوزه هاي علميه خواهران

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی مدیرحوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در آیین افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه استان تهران در مدرسه عالی شهید مطهری با اشاره به این که شروع سال تحصیلی فرصت مناسبی برای توجه به ذات الهی است، بیان داشت: انسان مؤمن باید ظرفیت های وجودی خود که خداوند به او عطا کرده است را شناسایی کند تا بتواند از آنها استفاده حداکثری بنماید.

وی با بیان این که ما برای سربازی امام زمان(عج) تربیت شده ایم، گفت: ما با امام زمان(عج) میثاق بسته ایم و امروز برای تجدید این میثاق آمده ایم و باید زندگی خود را وقف توجه به کلمه توحید بکنیم.

مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور با اشاره به حدیثی از امیر المؤمنین مبنی بر این که اگر خداوند برای بنده ای خیری بخواهد فهم در دین را به او عطا می کند، اظهار داشت: ما امروز برای شکر گزاری و قدر دانی از این نعمت آمده ایم.

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی حوزه های علمیه را پیشگام تولید و ترویج علم در طول تاریخ دانست و تصریح کرد: حوزه های علمیه هیچ وقت تولید و ترویج علم را برای شغل، مدرک و نان و آب انجام نداده اند بلکه با طهارت و اخلاص به انجام وظیفه اهتمام ورزیدند و این سبب موفقیت حوزه ها در پاسخ به شبهات است.

وی حضور اساتید، طلاب و روحانیت بیدار، عالم و بصیر در آیین افتتاحیه حوزه علمیه تهران را شکوه و نمایش وحدت دانست و تأکید کرد: وحدت روحانیت حول محور میراث داری و پاسداری از اسلام و تشیع و انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر این که انقلاب اسلامی فرزند حوزه های علمیه است، تصریح کرد: به همت امام خمینی(ره)، شهدا و مردم خداوند تمکنی را برای حوزه ها فراهم کرد که در طول تاریخ بی نظیر است و آن تمکن نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور با بیان این که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد کمی حوزه علمیه در سطح کشور داشتیم، ابراز داشت: با پشتیبانی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری امروز 370 حوزه علمیه خواهران در سطح کشور در حال فعالیت هستند.

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: در حال حاضر  پنجاه هزار طلبه خواهر، هفتاد هزار طلبه خواهر فارغ التحصیل در چهارده رشته آموزشی، شش هزار استاد که 95 درصدشان خواهر هستند، 5650 مورد اعزام مبلغه خواهر به مدارس در طول سال به صورت مستمر و بیش از ده هزار نفر کادر مدیریتی و اجرایی در سطح کشور داریم.

وی همچنین با اشاره به این که هر خواهری که در حوزه های علمیه تربیت می شود، نقش بسیار مؤثری را در جامعه ایفا می کند، اظهار داشت: طلاب خواهر اولا در تعالی خود و خانواده خویش و بعد در پیشرفت و تکامل اجتماعی اثر گذاری ویژه ای خواهند داشت.

وی با بیان اینکه امروز طلاب خواهر الگوهای عملی عفاف و حجاب در جامعه هستند، تأکید کرد: خواهران طلبه با تحصیل علم و عفاف خود اثبات کردند که می توان دانشمند و فرهیخته بود و در عین حال تقوا، حجاب و پارسایی را هم رعایت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان اینکه در حوزه های علمیه خواهران چهار دوره جشنواره پژوهشی بانوی کرامت برگزار شده است، گفت: شعاری که برای هر سال جدید از سوی مقام معظم رهبری عنوان می شود، موضوع جشنواره پژوهشی قرار می گیرد و بر این اساس در سال 89، 2264  و در سال 90، 2689 طلبه خواهر به این جشنواره مقالات خود را ارسال کردند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در پایان با اشاره به این که اهتمام جدی در تربیت قرآنی فارغ التحصیلان داریم، اظهار داشت: برای ترویج فرهنگ قرآنی تقریبا در تمام مدارس علمیه خواهران یک کانون قرآن تأسیس کرده ایم./959/پ202/ص

ارسال نظرات