شرط قبولی بندگی پذیرفتن ولایت عالم است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران ظهر دیروز در مراسم شهادت امام صادق(ع) در دفتر آیت الله مجتبی تهرانی با اشاره به این که خداوند محور عالم خلقت را وجود عالم قرار داده است به طوری که عالم خلیفه الله است، ، بیان داشت: ماسوی الله مأمورند زیر پرچم توحید عالم به علوم الهیه بندگی کنند و کسانی که زیر این پرچم نباشند و نظام ولائی را قبول نکنند، خدا بندگی شان را قبول نمی کند.
وی با بیان این که قبول بندگی به قبول خلافت عالم است و حضرت آدم عالم به همه اسماء بود، اظهار داشت: شیطان در سوابقش جز عبادت و بندگی خداوند چیزی نداشت اما به سبب عدم قبول خلافت عالم از درگاه الهی رانده شد.
امام جمعه موقت تهران با تأکید بر این که خلافت مطلقه بلا استثنا متعلق به ائمه اطهار(ع) است، تصریح کرد: خداوند خودش را با اسمااش به ما معرفی نموده مثلا کریم، غفار و وکیل و ائمه اهل بیت(ع) در همه اسماء مظهر خدا هستند.
عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران حوزه درس امام صادق(ع) را حوزه انسان سازی دانست و اظهار داشت: حوزه درسی که امام صادق(ع) مؤسس آن بود، شرایط خاصی داشت از جمله این که شرط سنی نداشت و از زراره کم سن و سال تا پیرمردهای سنین بالا در آن حضور داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی با بیان این که حوزه درس امام صادق (ع) شرط اعتقادی هم نداشت، گفت: امام خمینی(ره) حدیثی را نقل می کردند مبنی بر این که اهل جهنم از بوی تعفن علمای سوء در آزارند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به این که حوزه درس امام صادق(ع) شرط صنفی هم نداشت، گفت: کسبه مختلف در درس امام صادق(ع) حضور داشتند اما امروز برخی تجار ما حتی با احکام موجود در رساله های عملیه هم آشنایی ندارند و از این رو مرتکب معاملات حرام می شوند و به زندگی خود آتش می کشند.
عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران گفت: امام صادق(ع) شاگردان خود را طبقه بندی کرده بودند و اسرارشان را برای همه شاگردان بازگو نمی کردند و به آنهایی هم که می دانستند می فرمودند که اسرار را جایی بازگو نکنند.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی با اشاره به این که مکتب امام صادق(ع) مکتبی بود که از همه اقشار در آن حضور داشتند، ابراز داشت: درعین حال امام صادق(ع) برای فقها احترام خاصی قائل بودند به طوی که برای آنها حساب خاصی باز می کردند و در نزد ایشان متکلمین بسیاری فن مناظره را آموختند و با مخالفین امامت بحث و مناظره می کردند.
متولی حوزه علمیه امام خمینی(ره) تهران با بیان این که سلمان نزد اهل بیت(ع) بسیار والا مقام بود، گفت: از امام صادق(ع) علت مقام والای سلمان را نزد اهل بیت(ع) پرسیدند و حضرت ضمن اشاره به ویژگی هایی فرمودند: سلمان با این که علم اولین و آخرین به وی داده شده اما در مقابل هیچ عالمی تکبر نمی ورزد.
عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران با تأکید بر این که امام خمینی(ره) خود را فقط برای انقلاب آماده نکرده بود و انسان ساز هم بود، بیان داشت: امام خمینی(ره) غیرت دینی قوی داشت و هتک حرمت به علما را هرگز تحمل نمی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی گفت: امام صادق(ع) اسامی چهار نفر از فقهای زمان خود را به عنوان بشارت به بهشت اعلام کرده بود که آن چهار نفر برید بن معاویه، ابو بصیر، محمد بن مسلم و زراره بودند.
امام جمعه موقت تهران همچنین تأکید بر این که انقلاب اسلامی سبب احیاء اسلام شد، بیان داشت: قبل از انقلاب نماز در دانشگاه ها برچیده شده بود اما امروز به برکت انقلاب اسلامی در دانشگاه ها جوانان دانشجو برای اقامه نماز با اشتیاق به مساجد دانشگاه ها می آیند./959/پ202/ص