به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت؛
ویژهنامه اینترنتی «بانوی پاکیها» منتشر شد
خبرگزاری رسا ـ ویژه نامه اینترنتی «بانوی پاکیها» به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت(س) در پایگاه اطلاع رسانی تبیان منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ویژه نامه اینترنتی «بانوی پاکیها» به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) در پایگاه مؤسسه فرهنگی واطلاع رسانی تبیان منتشر شد.
بر اساس این گزارش، کلیپها، نواهنگ ها، گالری تصاویر، تصاویر ویژه، موبایل اسلامی، قفسه کتاب، مقالات، مدح عصمت و ویژه نامههای پیشین از موضوعات این ویژهنامه مناسبتی است.
کوثر جوشان کویر قم
در بخش مقالات این ویژه نامه و در مقالهای با عنوان «کوثر جوشان کویر قم» به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی اشان پرداخته شده است، در بخشی از آن میخوانیم: «شرافت زمان و مکان ذاتی نیست . حتی شهری مثل مکه که خداوند در قرآن از آن به مبارکی یاد می نماید شرافت خود را از آن کسی می گیرد که در آن حلول نموده پس با این توضیح تمام شرافت شهر قم ناشی از نزول اجلال این بانوی مکرمه درآن است»
امام رضا علیه السلام به وضوح برای فاطمه معصومه علیهاالسلام مقام شفاعت را بیان داشته اند و برای آن، این چنین دلیل آورده اند که : « چرا که برای تو (فاطمه معصومه ) در نزد خداوند شأنی از شأن و مقامی از مقامات است » . نکته جالب توجه این جا است که امام رضا علیه السلام به سعد بن عبدالله می فرمایند: که برو و از فاطمه معصومه درخواست شفاعت بنما.
در شهر مقدس قم، قریب به 400 امام زاده وجود دارد که تعداد زیادی از آنها فرزند بدون واسطه برخی از معصومین علیهم السلام می باشند و از لحاظ نسب شناسی از اعتبار برخوردارند اما خورشید وجود حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام آن قدر نورانیت دارد که تمامی این ستارگان را تحت الشعاع خود قرار داده و مردم دنیا و حتی ایران اسلامی فقط فاطمه معصومه علیهاالسلام را می شناسند ! و این در حالی است که حتی در کنار مضجع شریف ایشان دختران دیگری از موسی بن جعفر و امام جواد علیهم السلام مدفونند.
کمی عرفان به مقام کریمه آل رسول
«کمی عرفان به مقام کریمه آل رسول» از دیگر مقالات این ویژه نامه است در بخشی از آن آمده است: « اگر این بانو به مقامی رسیده است که همه بزرگان، علما و مراجع دین در کنار بارگاه ملکوتی او عرض میکنند «یا فاطمة اشفعی لی فی الجنة» ؛ معلوم میشود ایشان حق شفاعت دارند و معلوم میشود که وجود مبارک این کریمه از ولایت الهی برخوردار است و با قرآن همراه است و از قرآن جدا نمیشود».
بر اساس آیات و روایات، مقام شفاعت موهبتی است الهی که به برخی انسان ها عطا خواهد شد. این مقام دارای مراتبی است که عالی ترین درجه آن اختصاص به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله داشته و مراتب پایین تر آن، متعلق به اهل بیت علیهم السلام و پیامبران و عالمان و شهیدان و برخی صالحان است. بر این اساس، گستره شفاعت پیامبر صلی الله علیه وآله، شامل تمامی مستحقّان شفاعت از خلائق است و گستره شفاعت امیرمۆمنان علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاالسلام، شامل شیعیان آنان بوده و شفاعت حضرت معصومه علیهاالسلام، شیعیان و زائران آن حضرت را در بر خواهد گرفت.
فاطمهای از تبار فاطمه سلام الله علیها
همچنین درمقالهای با عنوان « فاطمهای از تبار فاطمه سلام الله علیها» میخوانیم: « از بین امامزادگان و فرزندان اهل بیت علیهم السلام فقط چهار نفرند که زیارتنامه مخصوص دارند: حضرت زینب کبری، حضرت ابا الفضل العباس، حضرت علی بن الحسین و حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیهم اجمعین».
حضرت معصومه سلام الله علیها دختری است از تبار حضرت زهرا سلام اللّه علیها و همچون او، حامی ولایت و امامت؛ و چونان حضرت زینب سلام اللّه علیها، قافله سالاری شایسته. اگر فریاد حضرت زینب سلام اللّه علیها بنی امیه را رسوا کرد، فریاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها کید بنی عباس را برملا کرد.
امام صادق علیه السلام فرمودند: قم کوفه کوچک ما است . برای بهشت هشت درب است که سه درب آن به سوی قم است . زنی در قم وفات می کند که از اولاد من است و نامش فاطمه دختر موسی بن جعفرعلیهماالسلام است . در روز قیامت با شفاعت او تمام شیعیان من وارد بهشت می شوند.
«زینبی برای امام رضا(ع)» از دیگر مقالات این ویژه نامه است در بخشی از آن آمده است: « خانه موسی بن خزرج، تا 17 روز محل عبادت دختر موسی بن جعفر سلام الله علیها شد؛ بانویی که عبادت را به اوج خود رساند و در ایام اقامت در قم، سجاده و محراب را شرمنده خویش کرد. آن حضرت بیت الاحزانی به نام «بیت النور» چون جده اش زهرای اطهر تأسیس نمود و در آن از هجر پدر و فراق برادر میگریست».
حضرت معصومه تربیت شده امام رضا
فاطمه معصومه سلام الله علیها، تربیتشده برادرش حضرت رضا علیه السلام است. چنانچه کریمه اهل بیت سلام الله علیها از نظر علمی و آگاهی به مسائل دینی و معارف اسلامی اعم از احکام و اخلاق و ... در حدّ بالایی از رشد علمی رسید تا آنجا که گاهی با نبود پدر بزرگوارش به پرسشهای دینی و فقهی شیعیان پاسخ میداد.
امام رضا علیه السلام در قبال جان فشانی های خواهر، بارها و بارها بهشت را به پای او ریخته و زائرانش را بهشتی معرفی کرده است: «هر کس او را زیارت کند، بهشت برای اوست.» آن حضرت، زیارت خواهر را بسان زیارت خود دانسته است. «هر کس معصومه را در قم زیارت کند، گویی مرا زیارت کرده است.
کوثر بیکران عترت
همچنین در مقالهای با عنوان « کوثر بیکران عترت» میخوانیم: «شاخسارِ خوش بویِ فاطمه معصومه علیهاالسلام در بیت امامت رویید و در جوار سراسر نور امامان معصومی چون حضرت موسی بن جعفر و علی بن موسی الرضا علیهماالسلام بالید. از رهنمودهای آن رهبران الهی خوشه ها برگرفت و در پرتو آن، جان خویش را از ناپاکیها دور نگاه داشت».
عالمه آل بتول از دیگر مقالات این ویژه نامه است، در این مقاله آمده است: « حضور حضرت معصومه(س) در کنار پدری همچون امام موسی بن جعفر علیهماالسلام و برادری چون حضرت رضا علیه السلام که از علم «لدنّی» برخوردار بودند، سبب شد فاطمه معصومه علیهاالسلام از نظر علمی و آگاهی به مسائل دینی و معارف اسلامی اعم از احکام و اخلاق و ... در حدّ بالایی از رشد علمی برسد تا آنجا که گاهی با نبود پدر بزرگوارش به پرسشهای دینی و فقهی شیعیان پاسخ میداد.
حضرت معصومه(س) در سفر خود عمه بزرگوارشان، حضرت زینب علیهاالسلام، پیام مظلومیت و غربت برادر گرامی شان را به مردم مۆمن و مسلمان می رساندند و مخالفت خود و اهل بیت علیهم السلام را با حکومت حیله گر بنی عباس اظهار می کردند.
علاقهمندان به استفاده از این ویژه نامه مناسبتی میتوانند به پایگاه مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان به نشانی اینترنتیhttp://www.tebyan.net مراجعه کنند./927/ت302/ن
ارسال نظرات