حجتالاسلام والمسلمین رجبی:
مطرح کنندگان تفکر جدایی دین از سیاست از اندیشه اسلام ناب فاصله گرفتهاند
خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه وظیفه روحانیت پشتیبانی از نظام اسلامی است، از کسانی که استقلال حوزههای علمیه را به معنای جدایی از نظام میپندارند انتقاد کرد و گفت: هر اندیشهای که دین و سیاست را جدای از یکدیگر بداند از اندیشه ناب اسلامی فاصله گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع طلاب و فضلای استان خراسان شمالی، گفت: هر اندیشهای که دین و سیاست را جدای از یکدیگر بداند از اندیشه ناب اسلامی فاصله گرفته است.
نظام اسلامی در سایه هدایت و رهبری روحانیت تشکیل و تداوم یافته است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه مسأله حکومت و ولایت یکی از محورهای عقیدتی دین اسلام است، ابراز داشت: در آیات و روایات بر مسأله ولایت تأکید فراوان شده و اسلام منهای ولایت اسلامی ناقص معرفی شده است.
قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ولایت و حکومت را منصبی الهی خواند و اظهار داشت: ولایت و حکومت به معنای زمامداری و محوریت جامعه بوسیله امام معصوم(ع) است و این امر مهم در زمان غیبت به عهده ولی فقیه گذاشته شده است.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی با تأکید بر اینکه وظیفه روحانیت پشتیبانی از نظام اسلامی است، ابراز کرد: نظام اسلامی بر مبنای تئوری ولایت فقیه پایه ریزی شده و ولی فقیه محور جامعه اسلامی و حکومت است.
روحانیت پشتوانه تئوریک نظام است
وی با بیان اینکه نظام اسلامی در سایه هدایت و رهبری روحانیت شکل گرفته و تداوم یافته است، روحانیت را پشتوانه تئوریک نظام اسلامی خواند و گفت: نظام اسلامی متکی به روحانیت است و روحانیت همواره تقویت و تغذیه فکری نظام اسلامی را عهده دار بوده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم رابطه روحانیت و نظام اسلامی را رابطهای دوسویه ذکر کرد و اظهار داشت: کسانی که به دنبال القای جدایی نظام و روحانیت هستند، نظریه جدایی دین از سیاست را ترویج میکنند.
قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) روحانیت را سمبل دین و محور تبیین معارف الهی دانست و ابراز کرد: کسانی که تصور میکنند روحانیت به نظام کاری ندارد و رابطهای میان این دو قائل نمیشوند؛ به دنبال ترویج اندیشه سکولاریستی هستند.
رسالت اصلی حوزه ارتباط و پشتیبانی از نظام است
حجتالاسلام والمسلمین رجبی در ادامه با انتقاد از کسانی که استقلال حوزههای علمیه را به معنای جدایی از نظام میپندارند، تصریح کرد: معنای استقلال این است که حوزههای علمیه نباید تحت تأثیر جریانهای خاص قرار گرفته یا وابسته به آنها شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: استقلال حوزههای علمیه هیچگاه منافاتی با دفاع از نظام اسلامی ندارد؛ بلکه یکی از رسالتهای اساسی حوزه پشتیبانی تئوریک و تبیین مواضع نظام است.
قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بیان داشت: بی تفاوتی روحانیت نسبت به نظام به معنای استقلال حوزه نیست چون هیچگاه روحانیت نمیتواند از رسالت اصلی خود که دفاع از دین و نظام اسلامی است، فاصله بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی در پایان خطاب به کسانی که استقلال حوزه را در تقابل با نظام اسلامی میدانند، گفت: عدم ارتباط و پشتیبانی حوزههای علمیه از نظام اسلامی به معنای دست برداشتن از رسالت اصلی حوزه است و محال است که حوزه از یکی از رسالتهای اصلی خود چشم پوشی کند./927/ت302/ج
ارسال نظرات