همراهی علم و اخلاق در حوزه تعالی بخش است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حجت الاسلام مصطفی ملکی، مدیر استانی حوزه علمیه گلستان امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه الغدیر با اشاره به روایتی از امام علی(ع)، اظهار داشت: حضرت امیر(ع) در این روایت فرموده است: انسان اگر چهار خصوصیت شتاب زدگی در امور زندگی، لجاجت، خودشیفتگی و سستی و کاهلی در امورات را از خود دور کند، سزاوار است هیچ سختی و بدی به او نرسد.
وی با اشاره به این که از فرصت های دوران طلبگی باید استفاده بهینه کرد، ابراز داشت: ما امروز حسرت روزهایی را می خوریم که در حجرات مشغول به تحصیل بودیم؛ پس باید با تلاش و پشتکار دروس را خوانده و بنیه علمی خود را تقویت کنیم.
مدیر حوزه علمیه گلستان، خاطرنشان کرد: طلاب باید به نحوی درس بخوانند که بتوانند در آینده پاسخگوی نیازها و سوالات جامعه بوده و به صورت صحیح و درست پاسخ زا به مردم عرضه کنند.
عضو شورای حوزه علمیه گلستان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با روحانیان و طلاب خراسان شمالی، تصریح کرد: ایشان در آن جلسه فرمودند: یکی از مصادیق قدرتمند شدن روحانیت در مقابل دشمنان، درس خواندن عالمانه و تعمق در معارف دینی با نیت رسیدن به مدارج بلند علمی است.
این استاد حوزه خطاب به طلاب بیان داشت: شما طلاب باید پایه تحصیلی خود را طوری قوی کرده که بتوانید دروسی را که خواندید تدریس کنید.
حجت الاسلام ملکی توجه به اخلاق و معنویت را از مسائل مهم و ضروری برای طلاب دانست و گفت: هدف نخست در تحصیل علم، عمل به آن است و در صورتی این علم روح بخش و تأثیرگذار بر جامعه خواهد شد که در کنار آن اخلاق بوده و با عمل ما همراه شود.
وی اظهار داشت: لغزش یک روحانی، لغزش یک فرد نیست؛ بلکه سقوط یک جامعه است و گناه بزرگی برای آن روحانی خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه گلستان با اشاره به این که شرح صدر لازمه یک روحانی و طلبه است، گفت: در روایتی از معصوم(ع) در تعریف شرح صدر، فاصله از دنیا و مادیات، توجه به آخرت و آمادگی برای مرگ قبل از فرارسیدن آمده است.
عضو شورای حوزه علمیه استان گلستان، با اشاره به اعمال ماه ذی حجه خاطرنشان ساخت: طلاب باید استفاده کامل را از این ماه برده و به اعمال این ماه توجه ویژه داشته باشند../950/پ202/س