۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۹
کد خبر: ۱۴۸۴۱۲

هجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث در کشور افغانستان آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تربیتی نمایندگی جامعه المصطفی در افغانستان از آغاز برگزاری هجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث در کشور افغانستان خبر داد.
هجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث در کشور افغانستان آغاز شد
به گزارش خبرگزاری رسا، محمدجمعه شیخ زاده، معاون فرهنگی تربیتی نمایندگی جامعه المصطفی در افغانستان گفت: طی جلسات متعدد ستاد برگزاری المپیاد که با عضویت کارشناسان امور فرهنگی و قرآنی و ریاست معاونت فرهنگی تربیتی نمایندگی برگزار شده است مراحل برگزاری المپیاد تعیین و نیز سیاست های منطقه ای مسابقات تدوین شد.
وی افزود: هجدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث در افغانستان در سه بخش شفاهی، کتبی و آثار برگزار خواهد شد که مسابقات بخش شفاهی در 23 آذرماه و مسابقات کتبی در 30 آذرماه در ولایات هلمند، هرات، مزار شریف، با میان، دایرکندی، کابل، سرپل و شبرغان برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی تربیتی نمایندگی افغانستان اظهار داشت: مسابقات بخش شفاهی در 3 رشته حفظ کل، حفظ 5 جزء و قرائت، مسابقات بخش کتبی در دو رشته قرآنی و حدیثی و بخش آثار نیز در رشته مقاله نویسی با موضوعات تربیت در قرآن، بیداری اسلامی و قرآن و روش تدریس در قرائت و حفظ در کشور افغانستان برگزار می‌شود.
شیخ زاده ادامه داد: منابع رشته‌های کتبی المپیاد تفسیر سوره حجرات از کتاب تفسیر نمونه و کتاب 110 سرمشق از سخنان امام علی(ع) انتخاب شده است که این دو منبع بصورت کتابچه‌ای در اختیار داوطلبین قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به استقبال بسیار خوب قرآن دوستان از المپیاد هفدهم گفت: امسال با برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته پیش‌بینی می شود بیش از دو هزار نفر در سطح مدارس علمیه افغانستان در المپیاد نام نویسی کنند که این رقم در سال گذشته 1800 نفر بوده است.
گفتنی است، نمایندگی افغانستان با نظر ستاد برگزاری المپیاد، به لحاظ برگزاری موفق هفدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث در مراکز خارج از کشور، رتبه دوم را کسب کرده است. /907/د102/ی
ارسال نظرات