۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۴۸۵۷۶
در کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه‌ها صورت گرفت؛

تبیین چهار راه موفقیت توسط نماینده رهبری در دانشگاه خواجه نصیر

خبر گزاری رسا ـ نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه خواجه نصیر در رابطه با چهار راه موفقیت گفت: ما طلبه‌ها در حوزه‌ای قرار داریم که اگر با موفقیت عمل کنیم به توفیقات زیادی دست پیدا می‌کنیم که آخرت خود را با این عمل تضمین خواهیم کرد.
حجت الاسلام فضل علي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام نبی‌الله فضل‌علی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پیش از ظهر امروز دوشنبه سیزدهم آذرماه در سومین کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه‌های فنی استان تهران  که در دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد در رابطه با چهار راه موفقیت گفت: ما طلبه‌ها در حوزه‌ای قرار داریم که اگر با موفقیت عمل کنیم به توفیقات زیادی دست پیدا می‌کنیم که آخرت خود را با این عمل تضمین خواهیم کرد.

وی با اشاره به یکی از راه‌های موفقیت که عشق است گفت: اگر در انجام کاری که به ما محول شده است عشق داشته باشیم و رفع تکلیف نکنیم و دغدغه نجات و احیاء انسان را داشته باشیم، اجر و پاداش زیادی نصیب ما می‌شود.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه جواجه نصیرالدین طوسی با بیان این‌که راه موفقیت می‌تواند علم باشد توضیح داد: علم ابزار اصلی یک طلبه است که در کف آن ارائه احکام است و در سقف آن خواندن تمام رساله‌ها و تفحص کردن در رساله مراجعی که زحمات زیادی برای اسلام کشیده‌اند.

حجت الاسلام فضل‌علی راه سوم را عقل نامید و بیان داشت: عقل انسان فرمان می‌دهد که علمی که در اختیار دارد چگونه ارائه بدهد، آیا عقل اجازه می‌دهد هر احکامی را در هر جمعی بازگو کند؟

 وی خاطرنشان کرد: باید توجه خاصی به مخاطب داشته باشیم و متناسب با او صحبت کنیم چرا که پیامبر(ص) نیز در این رابطه فرمایشات زیادی ایراد کرده است.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با بیان این که عرفان هم می تواند جزء راه‌های موفقیت باشد اذعان داشت: عرفان به ذات و شناخت مخاطب برمی‌گردد و اون چیزی که مخاطب نیاز دارد برای او مهیا کنیم.

حجت الاسلام فضل‌علی در رابطه با چهار راه موفقیت که افراد زیادی همچون شیخ بهایی، علامه حلی در این راه موفق بودند بیان کرد: شیخ بهایی با به کار بردن این چهار نکته در هر جمع و در هر کجا که وارد می‌شد کارهای او ماندگار و به یادماندنی می‌شد.

وی در پایان افزود: به خاطر زحمات شیخ بهایی پادشاه وقت گفت چه پاداشی به تو بدهم تا زحمات تو جبران شود؟ شیخ گفت تو مرکب اسب مرا به دست بگیر و شاه هم این کار را با اشتیاق انجام داد./9591/پ202/ص

ارسال نظرات