۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۷
کد خبر: ۱۵۲۲۶۳
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم:

عمده شبهات قرآنی پشتوانه علمی ندارند

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم با بیان این‌که بیشتر شبهات قرآنی از وجهه علمی برخوردار نیستند، گفت: باید شبهه‌های علمی را با درایت مناسبی پاسخ دهیم.
حجت‌الاسلام يوسفي‌مقدم
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، حجت‌الاسلام محمدصادق یوسفی‌مقدم، رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: در مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم قصد داریم با آثار و تحقیقات خود شبهه‌هایی که از جانب ملحدان و افرادی که اصل تفکر آن‌ها لائیک است، شبهاتی که از جانب مسیحیت وارد شده و در مجموع شبهاتی را که از حوزه غیر اسلامی مطرح می‌شود پاسخ دهیم.
وی افزود: شبهات قرآنی را در حد بالایی در کشور داریم، در این بین اگر یک شبهه علمی مطرح شود علما و اندیشمندان ما به خوبی پاسخ دهنده آن هستند اما بسیاری از شبهات پایگاه‌های اینترنتی، شبهه نیستند بلکه القائات شیطانی برای تضعیف باورهای مردم بوده و جنبه علمی ندارد.
حجت‌الاسلام یوسفی مقدم ادامه داد: بیشتر این شبهات مسائلی هستند که به ذهن ابتدایی فرد شبهه‌افکن می‌آید و او مطرح می‌کند و سطح پایین فکری خود را بیان می‌کند و در کل باید بگوییم که بیشتر شبهات در حوزه پایگاه‌های اینترنتی پشتوانه علمی ندارند.
رییس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: این شبهات بیشتر با فحاشی، تندی و بدگفتاری همراه هستند اما در مقابل شبهاتی داریم که جنبه علمی دارند و سعی داریم در مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم با تکیه بر پژوهشگران فرهیخته خود این شبهات را به صورت منطقی پاسخ دهیم.
وی با اشاره به در دست چاپ بودن کتاب «هماوردنمایان با قرآن» که به مبارزه با برخی شبهات علمی نسبت به قرآن می‌پردازد، اظهار کرد: کسانی بوده‌اند که با قرآن هماوردی کردند و در برابر اعجاز قرآن ادعا مطرح کرده‌اند، از این رو طرح تحقیق اعجاز قرآن با گرایش شبهه‌پژوهی از کارهای اخیر ما است که انجام داده و به مرحله نشر رسیده است.
ریس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: با توجه به وجود شبهات قرآنی متعدد در جامعه، کتاب هماوردنمایان با قرآن به این شبهات پاسخ داده است و به نوعی یک اثر فاخر در برخورد با شبهه‌افکنی دشمنان اسلام به شمار می‌رود.
حجت‌الاسلام یوسفی مقدم با اشاره به مراحل تصویب طرح‌های پژوهشی و نهایتا چاپ کتب در مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم گفت: ارسال طرح به شورای پژوهشی گروه علمی مربوطه و تصویب آن، ارسال طرح تصویب شده در گروه برای تصویب در شورای پژوهشی مرکز فرهنگ و معارف قرآن، تصویب نهایی طرح در شورای عالی پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی، تهیه طرح تفصیلی پژوهش در گروه علمی مربوطه، تأیید طرح تفصیلی در شورای علمی گروه و سپس شورای پژوهشی مرکز مراحلی است که باید طی شود تا کلید کار به عنوان یک پژوهش خورده شود.
وی یادآور شد: مؤلف کتاب هماوردنامایان با قرآن، حجت‌الاسلام محمد علی محمدی است که در آن بحث اعجاز قرآن با گرایش شبهه‌پژوهی را جواب داده است./907/د102/پ
ارسال نظرات