۲۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۳
کد خبر: ۱۵۶۷۰۷
دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه:

حوزه های علمیه و روحانیت، جریان فکری آموزش را متحول سازند

خبرگزاری رسا - حجت الاسلام مجتبی ملکی گفت: حوزه های علمیه و روحانیت با دیدگاه و بینش دینی و علمی خود می توانند جریان آموزش را متحول سازند و به آن جهت دهند.
حجت الاسلام مجتبي ملکي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مجتبی ملکی، دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه کشور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم با بیان خطرات دیدگاههای غربی در گمراهی نسل جوان، اظهار کرد: این دیدگاه لطمات جبران ناپذیری را به پیکره جامعه اسلامی وارد کرد که مسؤولان فرهنگی باید در مبارزه با چنین جریانی وارد صحنه شوند.

حجت الاسلام مجتبی ملکی افزود: انقلاب اسلامی در حقیقت انقلابی فرهنگی و دینی بوده و تربیت و پرورش نسل جوان با رویکرد دینی و اسلامی امری مهم و ضروری است، از این رو آموزش و پرورش به عنوان سرنوشتساز ترین دستگاه باید مطابق با دیدگاه دینی و اسلامی متحول شود.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت اسلامی سازی فلسفه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: رویکرد سند تحول بنیادین اسلامی است و با محوریت قرآن و معارف اهل بیت(ع) طراحی شده، از این رو باید حوزه های علمیه، علما و روحانیان با جریان های دینی و فکری خود آموزش را متحول سازند.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه کشور گفت: در این طرح بنیادین حضور روحانیت در کنار بدنه آموزش و پرورش امری ضروری است و اندیشمندان حوزوی باید با جدیت در تحول این سند بنیادین مشارکت کنند.

وی تصریح کرد: حضور 12 میلیون و 500 دانش آموز در کشور نشان دهنده پتانسیل و ظرفیت های بالای انسانی است که اگر نتوانیم در راستای هدایت این نیرو از حوزه های علمیه و روحانیت استفاده کنیم قطعا در آینده با بحران عظیم فکری مواجه می شویم.

حجت الاسلام ملکی افزود: امروز هزاران سایت بیگانه مستحجن و صدها تفکر فرقه ای منحرف نسل جوان ما را تهدید می کند که روحانیت در این عرصه جایگاه عظیمی در هدایت و روشنگری نسل جوان دارد اما توانمند سازی روحانیان و حوزیان برای ایجاد ارتباط با نسل جوان نیز دارای اهمیت است.

وی همچنین درباره عملکرد این ستاد اظهار کرد: این ستاد با تفاهم نامه ای میان وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در راستای توانمند سازی روحانیان برای حضور در عرصه های آموزش و پرورش تشکیل شد.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه کشور گفت: راه اندازی 1500 مدرسه قرآنی در کشور با همکاری حوزه های علمیه، حضور 21 هزار روحانی خواهر و برادر در نمازهای جماعات، حضور 1000 روحانی ثابت در مدارس کشور و اعزام 5 هزار مبلغ روحانی از سازمان تبلیغات، اداره کل اوقاف و معاونت تبلیغ به مدارس کشور از فعالیت های این ستاد به شمار می رود.

وی افزود: تاکنون بالغ بر 100 هزار جلسه راهبردی با حضور روحانیان در واحدهای آموزش و پرورش در خصوص موضوعات دینی و فرهنگی تشکیل شده است که نشان دهنده مشارکت های بالای این دو نهاد ارزشمند است./926/پ202/ی 

ارسال نظرات