آیت الله خوشوقت انقلاب اسلامی را تجلی عدالت الهی می دانست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، آیت الله غلامعلی، صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، شامگاه گذشته در گفت و گوی ویژه خبری شبکه 2سیما که به بررسی ابعاد شخصیتی و زندگی آیت الله خوشوقت پرداخت، حضور یافت.
نماینده ولی فقیه در بوشهر در خصوص زندگانی پر برکت آیت الله خوشوقت، اظهار داشت: رمز ماندگاری این عالم روحانی، همان چیزی است که خدا مطرح کرده، که هرچه برای خدا باشد ماندنی است.
امام جمعه بوشهر در ادامه سخنان خود با بیان این که سراسر زندگی ایشان، برای خدا بود، تصریح کرد: این مسأله سبب شد خداوند متعال ایشان را به سیر معنویت برساند.
وی با اشاره به این که آن عالم فقید در عرصه علم دارای استعداد شگرفی بود و در زنجیره درس آیت الله بروجردی، علامه طباطبایی، امام راحل و دیگر بزرگان حضور داشت، خاطرنشان کرد: حضرت امام و علامه طباطبایی تأثیر بسیاری در شخصیت آیت الله خوشوقت داشت.
استاد عالی حوزه علمیه بوشهر بیان داشت: آیت الله خوشوقت، در عرفان عملی، تفسیر، علوم پایه، فقه مسلط بود و تحولات بسیاری در فقه حقوق به وجود آورد.
رییس شورای فرهنگ عمومی بوشهر در ادامه سخنان خود با بیان این که آن عالم روحانی در ادبیات، تایخ، تفسیر و علوم قرآنی تسلطی شگرف داشت و صاحب سبک بود، گفت: نگاه ایشان در عرصه اصول، به شیخ عبدالکریم حائری بود.
آیت الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص دلایل بی تابی جوانان در مراسم آیت الله خوشوقت ابراز داشت: همانطور که جوانان به این فقید فرزانه دل داده بودند، او هم به آنان دل داده بود و به جوانان عشق می ورزیدند و در تلاش جهت خدمت به جوانان بودند؛ از این روگاهی ساعت ها می نشست و نه تنها با جوانان در زمینه های مختلف گفت و گو می کرد بلکه با مهربانی و لطف، فضا را برای پرسش و پاسخ جوان و رشد آن آماده می کرد.
نماینده ولی فقیه در بوشهر تصریح کرد: ایشان همت بلندی داشت و برخی اوقات ساعت 12 شب به قم می رسیدند و تا ساعت 2 با جوانان صحبت می کردند، گاهی هم پس از نماز صبح بدین گونه بود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در ادامه سخنان خود با بیان این که یافتن رمز حکمت الهی، یکی از صفات و ویژگی های آیت الله خوشوقت بود، افزود: آن سالک الی الله، کتاب خدا را می فهمید و به همه فضائل آراسته و به حکمت، دست یافته بود.
امام جمعه بوشهر با اشاره به سخن آیت الله خوشوقت مبنی بر این که «معماری وجود من از سوی آیت الله علامه شکل گرفته است»، خاطرنشان کرد: ایشان در طول دوران زندگی خود از محضرعلمای بزرگی بهره بردند.
وی در ادامه بیان داشت: هنگامی که شاگردان مرحوم علامه طباطبایی از ایشان سؤال کردند که پس از ایشان از چه کسی درس بگیرند، ایشان آیت الله خوشوقت را معرفی کردند.
استاد عالی حوزه علمیه بوشهر ادامه داد: آیت الله خوشوقت تنها 20 درصد تجلی دنیایی داشت، که آن هم الهی بود و برای همگان نقش هدایت گری داشت.
رییس شورای فرهنگ عمومی بوشهر اظهار داشت: آیت الله خوشوقت، انقلاب اسلامی را تجلی عدالت الهی می دانست و پیروی از رهبر معظم انقلاب را به عنوان مقام عزت حکومت اسلامی بر همگان واجب می دانست و در عرفان سیاسی، معتقد به ولایت مداری بود.
آیت الله صفایی بوشهری با اشاره به به سخن آیت الله خوشوقت درباره رهبر معظم انقلاب مبنی بر «خداوند این منصب را به ایشان داده و هر ابزاری که برای این منصب لازم است را نیزبه ایشان هدیه داده است» گفت: آن عالم روحانی رهبر انقلاب را همواره حضرت آقا صدا می کردند؛ از این رو حراست از حریم ولایت را بر همگان واجب می دانست.
نماینده ولی فقیه در بوشهر در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: روش تدریس ایشان بر سلوک بر مسلک قرآنی و عترت پایدار بود./9454/د102/ج