۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۱۵۸۳۵۱

شهید ردانی‌پور: این عروسی من نیست عروسی من موقعی است که در خون خودم بغلتم

خبرگزاری رسا ـ بردار شهیدان میثمی در همایش سبک زندگی با محوریت شهدای حجره گفت: شهید ردانی‎پور در شب عروسی بعد از شوخی با دوستان بر روی سکوی حوض ایستاد و گفتن «این عروسی من نیست، عروس من موقعی است که در خون خودم بغلتم».
رداني پور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شب گذشته با حضور طلاب و فضلای حوزه علمیه قم نخستین سلسله همایش‎های سبک زندگی با محوریت شهدای حجره، در مدرسه علمیه حقانی برگزار شد.

براساس این گزارش، در این مراسم که با حضور سردار فضلی همراه بوده مراسم بزرگداشتی برای شهیدان حجج‎الاسلام شهید مصطفی ردانی‎پور، عبدالله و رحمت‎الله میثمی برگزار شد؛ همچنین در این مراسم شیوه سیاست ورزی، مبارزه و جهاد این شهدای بزرگوار مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، در مراسم بزرگداشت شهدای حجره‎، عطاالله میثمی برادر شهیدان رحمت‎الله و عبدالله میثمی با زنده نگه‎داشتن یاد و خاطر شهدا به بیان چند خاطره درباره برادران بزرگوار خود پرداخت.

میثمی در یکی از خاطرات خود به خاطره شیرینی درباره شب عروسی شهید حجت‎الاسلام مصطفی ردانی‎پور اشاره کرد و گفت: سال 62 بعد از آن که من و رحمت‎الله نماز مغرب و عشا را در مسجد خواندیم رحمت‎الله به من گفت امشب شب عروسی مصطفی(ردانی‎پور) است.

وی ادامه داد: من به خانه رفتم و سر وضع خود را مرتب کردم سپس با اخوی مرحوم سوار تاکسی شدیم و به مجلس عروسی رفتیم، آن روزها عروسی‎ها مفصل برگزار نمی‏شد، شهید ردانی‎پور نیز به سبب این که طلبه بودند یک عروسی ساده در خانه برگزار کرده بودند.

میثمی تصریح کرد: بیشتر حاضران در مراسم عروسی طلبه‎ها و دوستان بودند؛ پس از آن که شام را دادند شهید ردانی‎پور از آب حوض که در حیاط بود بر روی دوستان خود می‎پاشید و با آن‎ها شوخی می‎کرد، ردانی‎پور بعد از شوخی با دوستان بر روی سکوی حوض ایستاد و گفت «این عروسی من نیست عروسی من موقعی است که در خون خودم بغلتم».

وی در پایان گفت: برای من بسیار عجیب بود که ردانی‎پور در شب عروسی در آن فضا و زمان این مطلب را بیان می‎کنند و ایشان بعد از عروسی به جبهه رفته و شهید شدند و هنوز هم برنگشتند.

شایان ذکر است، در پایان این مراسم از بردار شهیدان میثمی تقدیر شد./993/پ203/ن

ارسال نظرات
captcha