آیت الله نابلسی:
فشار مقاومت سبب عقب نشینی رژیم صهیونیستی شد
خبرگزاری رسا ـ رییس حوزه علمیه امام صادق(ع) شهر صیدا لبنان با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی در برابر فشار مقاومت اسلامی، بر لزوم ریشهکن شدن فتنه بر اساس فشار علما و عقلا تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عفیف نابلسی، رییس حوزه علمیه امام صادق(ع) صیدا، روز گذشته در دیدار با مسؤولان اتحادیه جمعیتهای این کشور با اشاره به ضعف روزافزون رژیم صهیونیستی، گفت: همانگونه که دشمن صهیونیسم با فشار مقاومت مجبور به عقب نشینی شد، فتنه نیز باید با فشار علما، اندیشمندان و عاشقان وطن ریشهکن شود.
وی افزود:محترم شمردن جان و مال یکدیگر از وظایف همه شهروندان است.
رییس حوزه علمیه امام صادق(ع) صیدا تأکید کرد: یکی از وظایف دولتمردان، محافظت از ملت و پرهیز از اقدامات و تنشهایی است که به مسرت و خشنودی رژیم اشغالگر صهیونیستی منجر میشود.
وی بر لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی تاکید کرد و گفت: برای از بین بردن مشکلات و بحرانهای منطقه و کشور باید وحدت و یکپارچگی را حفظ و بر تعالیم مذهبی پافشاری کرد./994/ب903/د
ارسال نظرات